Na voljo: Na zalogi

Nalepke Za Čelade Motoristična Čelade Nalepko Ustvarjalne Nikoli Ne Podcenjujte Starega Človeka Z Motorno Kolo, Nalepke Za Motorno Kolo

(0 Mnenja Strank)

€2.33 - €4.66

Sku: d66109

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Prilagodite vaš motocikel čelade in prenosniki z našo izbrani materiali nalepk.Ni potrebna orodja in jamči, da ne povzroči škode.Izberite iz različnih osebnostnih vzorcev.

Velikost: 17.5*12,5 cm

Primerno za: motorna kolesa, prenosni računalniki, hladilniki, kovčki, avtomobilov, itd.

Seznam:

1*Motorno Kolo Nalepke

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Material, Vzdržljivost: Izdelane iz visoko kakovostnih materialov, naš motocikel nalepke so nepremočljiva, fade-odporen in trajen.Z enostavno uporabo, vaše kolo bo ostal edinstven in eleganten za prihodnja leta.

2.Lahkotno Prilagajanje: ustvarjalnost z vašega motornega kolesa za enostavno uporabo naše trajna in nepremočljiva nalepke, brez potrebe za orodja ali lepila.Preprosto prilepite in gredo.Plus, brezskrbno odstranitvi ne puščajo nobenih zaostajajo.

3.Brez težav Dekoracijo: Prilagodite vaš čelade z lahkoto, z uporabo naše levo-free motorno kolo nalepke.Naše visoko kakovostnih vinilnih material, ki ne povzroča nobene škode za vaše čelade in se lahko odstrani, ne da bi zapustili nobenih sledi ali zaostaja.

4.Širok Spekter uporabe: Naš motocikel nalepke funkcija fleksibilno lepilo, ki se lahko uporablja na gladkih površinah, kot so avto okno, prenosni računalniki, hladilnik, motorno kolo, čelade, in še več.

5.Prilagodite Je Ključna: Izrazite svoje želje in osebnost s temi motocikel nalepke, ki imajo kreativne in unikatne vzorce.Bi vaše kolo bolj prepoznavno in privlačno s temi zelo osebne in ustvarjalne nalepke.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo