Na voljo: Na zalogi

Prenosni Prazno Potovanja Steklenico Keychain Stisnite Stekleničko Posodah za Toaletni Šampon Losjon za Milo

(0 Mnenja Strank)

€1.04 - €1.60

Sku: d65629

Kategorija: Za Nego Kože Orodje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Opis:

Značilnosti:

Prenosen in Priročen: Te potovalne steklenice pridejo z keychain držalo, ki vam omogoča enostavno pritrdite jih na vašo vrečko ali tipke, ki zagotavljajo, da so vedno na dosegu roke, ko jih potrebujete na poti.

Vžigalnike in Neprepustne: Naše squeeze stekleničke so izdelane z neprepustne pečat, da preprečijo nenamerno razlitje ali uhajanje.Ti so tudi vžigalnike, ki vam omogoča, da enostavno jih napolnimo s vaš najljubši toaletni izdelki, kot so šampon, losjon ali mila.

Elegantna in Trpežna: PU usnje keychains dodati dotik slog za te steklenice, česar ne le funkcionalno, ampak tudi v modi.Steklenice sami so izdelane iz premium kakovost plastike, ki zagotavljajo trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

Vsestranska Uporaba: Ti potovanje-velikost steklenice niso primerna le za osebno higieno, temveč tudi kot nalašč za izvajanje hand sanitizer, eterična olja ali drugih kozmetičnih izdelkov in izdelkov za nego kože.So vsestransko rešitev za vse vaše potovalne potrebe.

Eco-prijazen in Večkratno uporabo: poslovite od enkratno uporabo, plastenke!Naše enkratno uporabo steklenice pomaga zmanjšati odpadke in so okolju prijazne.So tudi enostavne za čiščenje in se lahko večkrat uporabiti, ki jih trajnostni izbira za vaše potovanje essentials.

Specifikacija:

Material: Plastika + PU Usnje

Velikost: 10.5*7 cm

Teža: 35 g

Opombe: Prosimo, dovolite rahla odstopanja v velikosti zaradi ročnega merjenja, in razsvetljave v fotografiji lahko povzroči razlika v barvi kot v realnem.

Paket Vključuje:

1*Potovanja Steklenice Keychain Imetnika

1*Steklenico

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo