Na voljo: Na zalogi

2024 Mini Couplet Nalepko 2024 Kitajski Mini Couplets Enostaven Za Uporabo Večnamenske Lucky Red Samolepilni Dekorativni Mala

(0 Mnenja Strank)

€3.39 - €4.84

Sku: d62720

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Okrasite vaš dom ali pisarno s temi mini couplet nalepke, tiskano v visoki ločljivosti in featuring blagoslov besede.No lepilo, ki je potrebna, zaradi česar je enostaven za uporabo in odstranjevanje.Pogosto uporablja za Spomladanski Festival in Kitajsko Novo Leto, da bi super darila za sorodnike in prijatelje.

Ime izdelka: 2024 Leto Zmaja Blagoslove Avto Couplets

Material: PVC

barva: rdeča

Slog: majhna, srednja, velika (neobvezno)

Specifikacije: osem-delni set

Primerno za: motorna kolesa, avtomobile, stanovanja, itd.

seznam:

mini couplet blagoslov nalepke*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trganje Odporni Material: iz okolju prijaznih debel papir z visoko ločljivostjo tiskanja, njihovo okrepljeno lepilo ne budge v vlažnih razmerah, zaradi česar so kot nalašč za uporabo na prostem.

2.Prinesla Praznično Veselje: Featuring lucky red simboli in besedami, te nalepke prinašajo srečo in blagoslov za vaše potovanje.Uživajte trajnosti, kot ste povzdignil svoje praznovanje.

3.Enostavno upravljanje: Smreka vaš avto z našo mini couplet blagoslov nalepke.Hvala za lepilo brez načrta, ki jih je mogoče enostavno odstraniti, ne da bi povzročil kakršnokoli škodo ali šolanja v levo.

4.Več Uporabe: jih Uporabite za dodajanje osebnosti, da vaš jjeza hiša, zvezke, skodelice, in celo Električnih Vozil avto SUV RV.Ustvarjalnost in dekoriranje vašega srca vsebine.

5.Dobro Darilo: da svoj avto, nov pogled, medtem ko izraža svoje najboljše misli in blagoslove.Kot nalašč za gifting preveč, tako kot Leta darila za sorodnike in prijatelje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo