Na voljo: Na zalogi

Slušalke Zaščitni Pokrov Dustproof Silikonski Pokrov Dropproof Mehke Slušalke Primeru Anti-Fingerprint Erabuds Lupini Zaščitna Torbica

(0 Mnenja Strank)

€0.57 - €1.26

Sku: d5912

Kategorija: Prenosne Avdio & Video

Oznake:

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • Postavka Vrsta: Slušalke Silikonsko Ohišje
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Paket: Da,
  • Material: Silikonski

Zaščitite vaš slušalke z našo silikonsko ohišje, ki je odlično prilegajo!To jih ohranja čisto in lepo, ki ne vpliva na gumb funkcij ali kazalnikov.To je preprosta in učinkovita - mora-imeti opremo.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Mehko Silikonsko Ohišje

Izdelek Material: Silikon

Teža izdelka: 22g (pribl.)

Izdelek Uporabo Modela: Za Oneplus Nord Brsti 2

Seznam Vsebine:

1 * Mehko Silikonsko Ohišje

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Občutljivo Slušalke Primeru: Zasnovan za Oneplus Nord Brsti 2 in bivanje iz nič, prah, in spusti-brezplačno z našo mehko silikonsko ohišje.Posebej zasnovan za odlično prilegajo, to ne bo kompromis polnjenjem ali uporabo.Izkušnje končni slušalke varnosti.

2.Odličen Material: Izkušnje končni zaščita z našo mehko silikonsko primeru, izdelani z praske odporen in vzdržljiv material za dolgotrajno uporabo.Za snug fit in udoben oprijem, da je treba imeti!

3.Praktičnost na Novo: mehko silikonsko ohišje je posebej obdelano površino, ki ohranja vaše slušalke primeru čista in lepa.Praktična oblika preprečuje madeže in madeže od prstov in dlani.

4.Odlično Oblikovana: Oblikovana tako, da vaš slušalke odlično, to mehko silikonsko ohišje je strokovno oblikovana za zagotovitev, da vsi gumbi in kazalniki, dela brezhibno.Natančno luknjo pozicije zagotoviti maksimalno udobje med uporabo.

5.Srčkan Videz: To mehko silikonsko ohišje je srčkan videz s trdno barvo, ki je preprosta in elegantna.Izbirate lahko med petimi različnimi barvami, ki ustreza vašemu stilu in razpoloženje.V tem primeru je ne le varovalne, ampak tudi edinstvena in modna.Boste ljubezen to čudovit dodatek za vaš telefon.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo