Na voljo: Na zalogi

Lažji Podaljšek Avto Moški Vtičnice Cigaretnega Vžigalnika Adapter S 50 cm Kabel, Napajalni Kabel, Avto Vtičnico Cigaretnega Vžigalnika

(0 Mnenja Strank)

€7.07 - €14.16

Sku: d5602

Kategorija: Notranjost Deli

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Višina: 2cm
  • Postavka Dolžina: 10cm
  • Element Širina: 10cm
  • Posebne Funkcije: Lažji Tok Oskrbe Kabel
  • Postavka Vrsta: Vžigalnik Za Cigarete
  • Element Teža: 100g
  • Vrsta Materiala: ABS bakrene žice
  • Ime Modela: Lažji Podaljšek

Bullet Točk:

1. Boljša Varnost: S krepko bakrene žice in čiste bakrene žice jedro, tem lažji podaljšek lahko izpolni vaše dnevne potrebe, medtem ko podaljšanje njegove življenjske dobe, učinkovito.Debele in podolgovate žice kritje zmanjšuje toplotne energije, zagotavlja vašo varnost in udobje.

2. Toplotno odpornega Materiala: iz trpežne ABS materialov.Ta vžigalnik podaljšek lahko zdrži visoke temperature in je ni enostavno deformirana.To je močno žilavost in je dustproof in nepremočljiva.Uporabite ga lahko z zaupanjem, kot je izdelan iz izbranih visoko kvalitetnih materialov.

3. Široko Uporabljajo: Ali boste morali moč avtomobilske hladilniki, sesalniki, kampiranje luči, pnevmatike črpalke, inflators, kavni avtomati, zrak stiskanje črpalke, avto navijači, tuš vodnih črpalk ali drugih naprav, tem lažji podaljšek je odlično rešitev.To se pogosto uporablja in je združljiv z večino 12V naprave.

4. Enostaven za Uporabo: Ta vžigalnik podaljšek je popolnoma varna naprava, ki označuje vklop s svetle LED luči.To lahko preprečite kratke stike in overloads s self-zamenjava varovalke funkcija in indikator lučka.Uživate lahko v občutku za varnost in udobje s tem izdelkom.

5. Plug-and-play Udobje: S tem lažji podaljšek, lahko enostavno povežite naprave na električno napajanje kadarkoli in preverite stanje povezave varno.Namestitev ni potrebna, samo plug and play.Ta kabel je tudi enostavno iskanje in shranjevanje, izpolni vaše dnevne potrebe.

Opis:

Napolnite vaš avto z izboljšano varnost z uporabo naše trajne Avto Polnjenje Napajalni Kabel.Odporna na visoke temperature in overloads, da skrbi za vaše vsakodnevne potrebe in zagotavlja nemoteno polnjenje.Kot nalašč za uporabo z inflators, bi dobili svoje roke na to essentiall opremo danes!

Specifikacije:

1. Ime: Lažji Podaljšek

2. Material: ABS, Bakrene Žice

3. Skupna Dolžina: 50 cm/19.68 palčni

4. Varovalka: 250V 15A

5. Moč: 180W

6. Teža: 100 g o

Seznam Vsebine:

1* Lažji Podaljšek

Opombe:

Izdelek dimenzije/images so vse ročno izmerjene in sprejeti.Prosim oprosti za vse rahla odstopanja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo