Na voljo: Na zalogi

Ptica Swing Ostriž Naravnih lesenih Ostriž Stojalo ugriz odporne Parakeet Žvečiti Igrača Papige Visi Plezanje Igrača za ptice Kletko dodatki

(0 Mnenja Strank)

€7.74 - €15.50

Sku: d5546

Kategorija: Izdelki Za Hišne Živali

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: PTICE
  • Material: Les
  • Nastavite Vrsto: no

Bullet Točk:

1.Naravni Les Material: Ta ptica swing ostriž je narejen iz naravnega lesa material, ki je varno in prijazno za vse vrste papige, žvečiti in igrati.Lesna tekstura je nemoteno in trajno, in barva je naravno in privlačno.

2.Kljun in Kremplji Nego: Bird igrače, žvečiti zaščito svoje kljuni in kremplji, potrebe papige, in jim pomaga, grind svoje zobe.V žvečljive design izpolnjuje svojih naravnih pozivam, da grind svoje zobe.

3.Zabavno in Sproščujoče: Vaš tič bodo uživali swing gibanja te lesena gugalnica za mala in srednje papige, medtem ko imajo udobno leseno stojalo za počitek na.Ta izdelek je enostaven za igro in počitek, in bo vaš pernate prijateljem srečno in zdravo.

4.Enostaven za Namestitev: Ta ptica swing ostriž je kovinski kavelj, design, ki omogoča, da visi v kletko ali drugo mesto, ki ga z lahkoto.Vaš tič lahko uživali v igranje kadarkoli in kjerkoli.

5.Širok Obseg Uporabe: Imejte Kakaduji in Golobčka zadovoljna z našo naravnega lesa in kovin ptica swing ostriž.Kot nalašč za Parakeets, Cockatiels in različne druge ptice, zagotavlja zabava in vadba.

Opis:

Zdravljenje pernate prijatelj v tej zabavno ptica swing igrača!Izdelani za vse vrste papige in ptice za igro, počitek in pomoč grind svoje zobe.Visi v vsakem kletko ali kraj za vsestransko uporabo.

Specifikacija:

1. Ime: Ptica Swing Ostriž

2. Material: Les + bombaž vrvi

3. Velikost: stoji približno 2 cm debele

4. Teža: okoli 80 gramov

5. Velikost izdelka: o 18x15x2cm/7.08x5.9x0.78inch

Package Seznam:

Ptica Swing Ostriž *1

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

2. Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo