Na voljo: Na zalogi

Red Dot Srčkan Mucek Mačka Gaming Mouse Pad Kawaii Girls Desk Mat Dolgo Podaljša Blazine Big Mousepad Desktop za Domače pisarne Dekor

(0 Mnenja Strank)

€5.42 - €7.63

Sku: d5500

Kategorija: Desk Dodatkov In Organizator

Oznake: kawaii mizo namizni pribor, kawaii desk dodatki za igre na srečo, mouse pad desk blazine blotters, srčkan igralni mizi dodatki

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

【Vrhunsko Površinsko 】- Desk blazine so narejene iz visoko kakovostne tkanine, material, izjemno gladko in dihanje tkanine, ki zagotavlja hitro gibanje hkrati pa ohranja odličen natančno, dosledno & natančno miško za nadzor.Odlična izbira za študij, dela, iger na srečo.

【Razširjena Velikost】 - Miška Ploščica Je Dovolj Velik, pa 31,5 leta"X 11.8" (80 cm X 30 cm), 3 mm Debelo.Ponuja široko področje, da vaš računalnik, pc, prenosni računalnik, miško in tipkovnico in drugimi desk predmetov.Lahko prosto premikate miško, brez prekinitev in ne nenehno prilagajanje mat, kot si ti, za tradicionalne mousepad.

【Trajne Stitched Robovi】 - Najnovejše Šivanje Tehnologija Zagotavlja, Da Mouse Pad Ne Bo Obrabe Ali Preoblikovanje Med Uporabo.Stitched Okvir, ki Zagotavlja, Da NE Napeti Ali propade, tako Kot Druge Podloge za Miško.Sprostite Se, Da Ga Uporabljate.

【Stabilno nedrsečo Gumo Znanja】 - gosto non-slip narave gume base ponuja izredno močan oprijem, da se zagotovi miško mat ostati trdno na mestu.To pomaga preprečiti neželeno drsna ploščica učinkovito pri odločanju hitro miške ali tipkanje.Na voljo za vse ravno, trdo, namizni površino.

【Zaščitna Desk Mat】 - fine teksture, odporno na toploto in polivanju materiala, ki učinkovito preprečuje nenamerno škodo, praske, madeže, madeže, toplote in scuffs.Enostavno čistijo s samo obrišite z vlažno krpo za stalno uporabo.Zagotavlja zaščitne, nepremočljiva, pisane površine za domače pisarne.

Material:

Miško Mat : Dihanje tkanine,udoben Lycra Površino in nedrsečo Gumo Znanja

Značilnosti:

Nestrupen, brez vonja, neškodljive za zdravje.

Površina ne bo nikoli napeti,nikoli ne umažejo in enostaven za čiščenje.

Ponuja različne srčkan vzorec izbire ,kot nalašč za ženske in moške.

Fine-teksturirane površine, izboljša sledenje miške, nedrsečo gumo undersurface trdno prijemala namizju.

Na 3 mm, to je dovolj debela za zaščito in podporo vaše zapestje in zagotoviti, mehka, oblazinjen občutek in dovolj velika za kritje miško gibanja.

Paket vključuje:

1 x mouse pad

Opomba:

Prosim, ne skrbi, strupen material, vonj z miško pad, ko ga boste prejeli,bo vonj izginil v zračen za nekaj časa.

Barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od slike, zaradi razlike v vsaki osebi, ki je računalnik zaslon .

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo