Na voljo: Na zalogi

150 KG 13M Električni Vitel za Lestenec Razsvetljavo Podizač Dvigalo Lučka za Motor, Lahka Dvižni Sistem,110V,120V,220V,230V,240V

(0 Mnenja Strank)

€706.03 - €830.62

Sku: d54996

Kategorija: Za Razsvetljavo Pribor

Oznake:

Specifikacije

  • MOQ: 1PC
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta: Luči Podizač
  • Napetost: 110-240V, 110V-240V
  • barve: Enako kot slika, Enako kot slika
  • VELIKOST: 450*450*110MM
  • Dvižna višina: 13M
  • Številka Modela: DDJ150

Tovarne neposredno prodajo, en kos je tudi veleprodajno ceno

Iščemo zastopnike, če ste zainteresirani, prosimo, obrnite na našo customer service

Kratek uvod

Razsvetljava lifter, ki je nameščen v betonski strop (ali v leseni tramovi) in povezan z lestenec za nadzor nad svojo vertikalno dviganje in spuščanje, ki je primeren za vsakodnevno vzdrževanje lestenec.Uporabniki lahko uporabite daljinski upravljalnik za manjši lestenec, na želeno višino s pomočjo lifter, ki je primerno za čiščenje luči in zamenjava žarnice.Ta izdelek se uporablja predvsem v hotelih, vile, stavbe znotraj stavbe in tako naprej

Nežen opomin,

1.Modeli so poimenovali kot perchandelier podizač je nosilna zmogljivost, zato prosim, pojdi vedeti težo svetlobe izbrati pravi model pred oddajo naročila.

2. Smo testirali tudi vsak lifter, preden odpremo za zagotovitev, da vsak poslani podizač je na deluje v redu.Vendar nekateri problemi, ki se lahko zgodi, ko je ladijski promet, ali zaradi kupec nepravilno delovanje.Ampak vsak problem je mogoče rešiti na vaše strani za naš vodnik.Brezplačno zamenjani deli bo mogoče poslati, če je treba.pls ga pomiri, da bi.

3. Da bo varno.To je prepovedano, da odprete dvigalo brez naše vodilo.To lahko povzroči spadajo če odprete sami.

4.Ne bomo ladjo iz baterije za daljinski upravljalnik, ker je prepovedano po zraku.Ampak to je enostavno, da jo kupite pri lokalnem trgu.

5. Če vam ne uspe skriti tudi podizač znotraj seling, lahko kupite eno pismo za dekoracijo;

6. Obesek svetilke ne potrebujete povezan ploščo.Samo stropne svetilke morajo kupiti enega, da bi namestitev enostavno.

7. Napetost na zahtevo:110V/60HZ in 220V/50HZ vse, ki se lahko predložijo,vendar imate, da pustite eno sporočilo svetuje, kateri napetosti, kar želite.Če ne, bomo ladjo iz naslednjih vaši državi standardna napetost.Pls vljudno opozoriti.tks

8.Pls se prepričajte, da lahko tudi namestite to lifter ,ne bomo sprejeti v zameno za to, da ne veste, kako stojnico.tks

Namestite vodnik:

Obvestilo:Če je dvigalo, ki je urejen v strop, stropni mora biti levo z preverite vrata, velikost 500MM * 500MM.

V tem primeru ,ne moreš skriti zastave znotraj strop,se boste morda morali kupiti eno pismo za dekoracijo.

Vsak stroj je opremljen z angleško ročno, po prejemu stroja, prosimo, preberite priročnik premislite, preden namestitev, če vam ni jasno, o nekaterih točkah, vas prosimo, da se obrnite na našo customer service.tks

Ko dokončate namestitev,imate, da visi več kot 5kgs teža na jeklene žice na prvi,potem pa pritisnite na daljinskem upravljalniku, da začnete če želite preizkusiti ,če ne, podizač ne morejo delati, in morda prekinil jeklene žice.pls vljudno opozoriti.tks.

VRNITEV & VRAČILO

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30days, da se vrnejo od datuma, ko jo je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni.Šteje se, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO kupnine ALI RLACEMENT.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGO VELIK ZNESEK, da ob prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Drustvozacplj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

BODITE POZORNI!

1. Prosimo treba opozoriti, da kupec je odgovoren za morebitne uvozne dajatve in lokalnih davkov.

2. Če dostave, prosimo, da preverite vaš paket, preden ga podpisale.Če ste našli na parceli je nenormalno, lahko zavrne podpis.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo