Na voljo: Na zalogi

Magnet Ščitniki Za Kolena Udobno Kolena Stiskanje Rokave, Udobno Elastični Kolena Nego Pad Ergonomska Kolena Stiskanje Rokav

(0 Mnenja Strank)

€1.16 - €1.67

Sku: d53459

Kategorija: Fitnes & Body Building

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Starost: Nad 13, Univerzalni

To odlična kakovost kolena stiskanje pad je zasnovan za dolgotrajno uporabo brez deformacije ali poškodbe.To je kot nalašč za tiste, kolena nelagodje, togost v mišicah in sklepih ali občutljivost.S svojo udobno prilegajo za večino ljudi, to je super za osebno uporabo.

Specifikacija:

Material: sebs, magnet

Teža: 91g

Barva: barvo kože

Paket seznam:

Magnet Ščitniki Za Kolena*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izbrani Material: Izdelane iz vrhunske SEBS materiala, naše magnet koleno blazine ponujajo izjemne športne kakovosti, ki zagotavlja maksimalno zaščito za kolena.Svoje odlične kakovosti in koži prijazna zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo, ki jih mora imeti za športne navdušence ki cenijo varnost in udobje.

2.Neizravnane Trajnost: Z napredno šivanje in naftni robovi, ta magnet kolena pad, ki se ponaša z neverjetno trpežna konstrukcija, ki ne bo crack ali razčleniti skozi čas.Izdelane iz mehkih, koži prijaznih materialov, ki flex z vašo telesno gibanje, zagotavlja neprimerljivo udobje in podporo, ki ne zavirajo vašo mobilnost.

3.Magnetna Zaščita: Ti magnet koleno blazine nudijo vrhunsko zaščito pred poškodbami kolena in nelagodje, pa tudi podpira zdravje za zmanjšanje drugih.Kot nalašč za tiste, ki trpijo kolena nelagodje, okorelost sklepov, bolečine ali poškodbe zaradi prekomerne ali nesreč.

4.Multi-Funkcijo: Ta magnet kolena ploščica je odlična izbira za posameznike, ki potrebujejo vrhunsko podporo skupnemu, da se vključijo v visoki tlak dejavnosti.Kot nalašč za vrsto dejavnosti, je primerna za večino ljudi in uporablja magnete, da se zmanjša nelagodje in drugi, in zmanjšati togost.

5.Idealen Prisotni: Naše magnet ščitniki za kolena so edinstven design, ki učinkovito ciljev kolena nelagodje in zagotavlja neprimerljivo udobje.Odlična naložba za vsakogar, ki išče pomoč, in odlično darilo za družino, kolege, sodelavce ali prijatelje, ki potrebujejo podporo kolena.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo