Na voljo: Na zalogi

IR Senzor Gibanja LED Žaromet USB Polnilne Smerniki Nepremočljiva Glavo Svetilka Ultra Svetla LED Glavo Svetilka Vodja Svetlobe

(0 Mnenja Strank)

€7.43 - €14.87

Sku: d52581

Kategorija: Lights & Razsvetljavo

Oznake:

Specifikacije

  • Postavka Vrsta: Žarometi
  • Blagovna Znamka: POCKETMAN
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vir Svetlobe: LED
  • Preklop Načina: Visoka/Srednja/Nizka
  • nepremočljiva: Da,
  • Certificiranje: CCC, CQC, GS, pse, ROHS

【 ULTRA SVETLA & 5 NAČINOV SVETLOBE 】 Sprejel napredne LED in COB luči, naša svetla žaromet z 800 Lumnov lahko ponujajo lahka razdalja do 150meters.To lahko light up vaš cesti ponoči in nudijo dovolj svetlobe za vaš šotor, soba v temi.Pritisnite nadzorni gumb, lahko preklopite 5 načinov svetlobe za različne potrebe: Visoka Svetlobe, Šibki Svetlobi, Strani COB Luči, 3 Luči in SOS Rdeči Luči.

【USB POLNILNE & SENZOR GIBANJA】 Priti s zidava-v 1300mah polnilna litijeva baterija, to USB žaromet, ki se lahko enostavno zaračuna iz računalnika ali moč banke.Eno polno polnjenjem lahko traja do 4 do 6 ur.Pritisnite gibanja gumb za način gibanja, preprosto mahanje z rokami se lahko spremeni glede na vključeno ali izključeno.Super za prostoročno delo, rapairing, kampiranje, pohodništvo, hoja.

【NASTAVLJIVA & UDOBNO】 svetilke glavo lahko nagnjene za 60°, da prilagodite kota svetlobe želite, brez premikanja glavo.Elastični naglavni trak z nastavljiv sponke, ki je namenjen za različne velikosti glave, popolnoma ustreza za moške, ženske, odrasli in otroci.

【LAHKI & NEPREMOČLJIVA】 iz premium ABS materiala, je trajno in kronično.Popolnoma zatesnjeno ohišje in silikonski gumb pokrov lahko zaščitite svojo glavo svetilka iz vode, znoj, brizganjem, prah itd.Veliko žaromet za dolgo časa nočni tek, hoja, branje, kampiranje, pohodništvo itd.

【IDEALNA IZBIRA & ZADOVOLJNI STORITEV】 Zakaj ne bi sami opremili z najbolj UDOBNO, LIGHWEIGHT in SVETLO polnilne luči? 2 PAKET za vas, da delite z vašo družino, prijatelji in otroci.Mi smo tako prepričani, da boste ljubezen ta LED Žaromet, ki je podprta z našim 100% denar nazaj garancije.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo