Na voljo: Na zalogi

Bučna Silikonski Jar Plesni Halloween Silikonski Jar Plesni S Pokrovom Enostavno Sprostitev Bučna DIY Litje Plesni DIY Epoksi Smolo Litje

(0 Mnenja Strank)

€3.74 - €7.49

Sku: d5231

Kategorija: Umetnosti,Obrti & Šivanje

Oznake:

Specifikacije

  • Številka Modela: Bučna Smolo Plesni
  • Material: Silikonsko plesni
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta Debelo: Da(>50 Kos)
  • Nastavite Vrsto: no

Z uporabo tega Halloween silikonsko plesni, bi zabaven obrti.Smole tekočino naj se vlije v kalup, nato v levo, da se strdi.Vaš dom ali stranka, ki se bodo čutili bolj prijeten in praznično.Ta plesen tudi premišljen darilo za ljubljene, ki uživajo v do-it-yourself projektov.

Specifikacija:

Ime: Bučna Smolo Plesni

Material: Silikon

Škatla za shranjevanje pokrov velikost: približno 5.5*5.5*3cm/2.2*2.2*1.2 v

Škatla za shranjevanje dnu velikost: o 9.6*9.6*5.7 cm/3.8*3.8*2.2 v

Seznam Vsebine:

Bučna Smolo Plesni * 1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izjemne Izdelave: Naši silikonski bučna smolo plesni imajo visoko trganje odpornost, zaradi česar je enostavno za vas, da jih odstranite iz svoje obrti.Notranjost plesen je sijoča in gladka, zagotavljanje kakovosti in privlačnosti vaš končni izdelek.

2.Enostavna Uporaba: Je zahteva le, da jih prelijemo s smolo tekočine v formi, naj ga nastaviti, in nato spustite.Če želite ustvariti svoj značilen bučna smolo obrti, lahko dodate tudi posušeno cvetje, barve, itd.glede na vaše nastavitve.

3.Ponovno Material: Silikon je prožen, močan in dolgotrajen material, ki se uporablja, da bi bučno smolo plesni.To je trajno, varno uporabo in ima visoko stopnjo reusability.

4.Lep Praznični Okraski: Če želite dodati praznično in prijetno vzdušje, kraj končal bučna škatle za shranjevanje na tabletops, omare, windowsills, itd.za shranjevanje kozarcev in prilagojene okraski.

5.Primerna tudi za Darilo: Te buče smolo plesni vam ustvariti lastno bučno škatle za shranjevanje v različnih oblikah in barvah.Lahko tudi delite svoje ročno izdelane stvaritve s svojo družino in prijatelji, kot darila.To je odlično orodje za noč Čarovnic, da bi sprostili svojo ustvarjalnost.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo