Na voljo: Na zalogi

AUBESS Tuya WiFi Smart Termostat Električni Talne Ogrevalne Vode Plinski Kotel Temperature Daljinski upravljalnik Za Google Doma Alexa

(0 Mnenja Strank)

€23.41 - €41.08

Sku: d51517

Kategorija: Zabavna Elektronika

Oznake:

Specifikacije

  • Članice Zbora: Ready-to-Go
  • Združljivost: Vsi Združljivi
  • Blagovna Znamka: Aubess
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Tuya
  • Način komunikacije: Wi-Fi

Opis:

整机尺寸:86*86*37 mm

测量范围:0-100℃

输出功率:3600W

外壳材质:PC ABS合金阻燃Vo级材质

输入电压:AC 85V-230V 50/60HZ

控制精度:±1℃

按键类型:触摸式按键

Specifikacije:

1.Termostat sprejme napredni inteligentni nadzor temperature tehnologije, ki lahko natančno nadzor sobne temperature in bo vaš dom bolj udobno.

2.Daljinsko upravljanje preko mobilne APLIKACIJE vam omogoča, da prilagodite temperaturo svojega doma v vsakem trenutku, ne glede na to, kje so, zavedajoč se, inteligentno življenje.

3.Termostat ima različne delovne načini, kot je časovnik za vklop, energijo,-način varčevanja z energijo, itd., da bi zadovoljili vaše različne potrebe uporabe.

4.Naprava podpira glasovni nadzor in deluje neodvisno mainstream smart zvočnikov (na primer Alexa, Google doma, ipd.) da bo vaše življenje bolj priročno.

5.Termostat ima real-time spremljanje funkcija, ki omogoča prikaz sobne temperature, porabe energije in druge informacije v realnem času, tako da lahko spremljate situacijo doma.

6.Termostat je izdelan iz visoko temperaturo, težko gorljiva in hladno-odpornih materialov, ki se lahko vzdržuje stabilnost tudi v ekstremnih okoljih, učinkovito preprečevanje požara, nesreče in deformacije zaradi nizkih temperaturah, s korozijo in staranju odpornost in dolgo življenjsko dobo.

Paket Je Vključeno:

1*termostat

1*priročnik

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo