Na voljo: Na zalogi

LED Stroboskopske Luči Previdno Stroboskopske Luči Lučka Utripa Varnost Svetlobe Z Magnetno Bazo Za Traktorji, Tovornjaki Šolski Avtobusi Vozila

(0 Mnenja Strank)

€2.03 - €4.51

Sku: d50346

Kategorija: Varnost In Zaščita

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Povzdignil svoj avto varnost in stil z našimi LED stroboskopske luči!Z intenzivno svetilnost, je magneti zgrajena v za enostavno namestitev.Preklop načina lahko s svoje kompaktne velikosti.

Specifikacija:

Teža: 42g

Velikost izdelka: o 6.5x2cm/2.56x0.79 cm

Material: TPR+PC+magnet

Baterije: ni vključen

Seznam Vsebine:

1* Tovornjak Stroboskopske Luči

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Opozorilo: Z več svetla LED luči, to magnetni stroboskopske luči lahko razumemo tudi v pogojih zmanjšane vidljivosti, opozarjanje na vozila, ki prihajajo od zadaj in pritegnejo največ pozornosti.

2.Večnamensko Uporabo: Zaščitite se v različnih scenarijih s tem magnetni stroboskopske luči: idealen za čolnarjenje, kampiranje, in dejavnosti na prostem.Svoje IP65 nepremočljiva rating zagotavlja visoko raven varnosti.

3.Magnetni Udobje: bi Dobili delo opravljeno hitro, s tem magnetni stroboskopske luči, ki je magneti, zgrajena leta.Svojo robustno ohišje in TPR elastične gume plast ščiti in zagotavlja udoben oprijem, medtem ko bi lahko pritrjeno na kovinske površine.

4.Enostaven za Uporabo: Dobili zanesljive osvetlitev v vseh okoliščinah z našo magnetni stroboskopske luči je 3 različne načine - obračanje luči, triple flash in single flash.Preprosto pritisnete gumb za vklop na vrhu, da preklopite med načini.Lahek in enostaven za uporabo, to je odlično razsvetljavo spremljevalec za vsako dejavnost.

5.Hitro Aktiviranje: Osvetlitev okolice z lahkoto v kritičnih trenutkih.Naš magnetni stroboskopske luči takoj pripisuje vse kovinske površine, ki delujejo z navadno stikalo, in je varno shranjeni zaradi svoje kompaktne velikosti.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo