Na voljo: Na zalogi

Silikonski Obraz Pranje Krtačo Za Čiščenje Obraza Ščetka Ročna Masaža Obraza Krtačo Obraz Pranje Čiščenje Čistilo Masaža Obraza Pranje Krtačo

(0 Mnenja Strank)

€1.50 - €2.31

Sku: d5016

Kategorija: Za Nego Kože Orodje

Oznake:

Specifikacije

  • Material: Silikonski
  • Številka Modela: Silikonski Obraz Pranje Krtačo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vir Napajanja: Polnilna Baterija
  • Funkcija: Čiščenje Obraza

Bullet Točk:

1.Zanesljiv Material: Z vrhunsko silikona in PP materialov, ta obraz pranje krtačo je zelo vzdržljiv in prilagodljiv, da ohranijo svojo obliko po dolgotrajni uporabi.

2.Nežen Exfoliator: Osveži vašo kožo z našo Silikonski Obraz Pranje Krtačo.Svoji koži prijaznih ščetin zagotavljajo nežno masažo, ki exfoliates in odstrani umazanijo in nečistoče.

3.Vsestranska Uporaba: silikonski obraz pranje krtačo zagotavlja globinsko čiščenje, medtem ko pomaga, da se zaskoči v vlage za vse tipe kože, vključno s suho, mastno, kombinacija in občutljivo kožo.

4.Čiščenje obraza Revolucija: Povzdignil svojo dnevno nego kože rutinsko z Mojim Silikonski Obraz Pranje Krtačo.Namenjen za čiščenje in masažo kože, učinkovito odpravlja globoko zakoreninjena umazanijo, odvečno olje, in ličila madežev.

5.Prenosni Osvoboditi Pomoč: Paket to je lahek in prenosni silikonski obraz pranje krtačo v vaš tote ali prtljage za on-the-go čiščenje.Kot nalašč za potovanje ali za hitro osvežitev med opravkih.

Značilnost : Izdelek, material: silikonski + PP

Velikost izdelka: 12.5x4x1.5 cm

Seznam : Silikonski Obraz Pranje Krtačo x1

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo