Na voljo: Na zalogi

Magnetni Hladilnik Koledar Odbor Akril Magnetni Jasno Koledar Odbor Nabor Jasno Tedenski Planer Odbor Trgovina Seznam Odbor Za

(0 Mnenja Strank)

€26.52 - €40.80

Sku: d49745

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Bivanje je organizirano z našo Akril Suho Brisanje Koledar.Uporabite kadarkoli in kjerkoli z močnim magnetom in crackproof akril.Nič več znamk ali prikazen!Ta vsestranski odbor ima široko uporablja za uporabo doma ali v razredu.

Specifikacije:

Ime: Tedensko Suho Brisanje Odbor

Material: Akril

Teža: približno 1200g

Velikost: (pribl.)30*40 cm/11.81*15.75 cm

Paket velikost: (pribl.) 42*32*4.5 cm/16.54*12.6*1.77 cm

Seznam Vsebine:

Magnetni Tedensko Suho Brisanje Odbor*1

Marker*6

Imetnik pero*1

suho brisanje*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Preprosta Namestitev: Ta tedensko suho brisanje odbor je enostaven za namestitev in stabilna, da uporabite kadarkoli in kjerkoli.Lahko načrta, urnika, pisanje beležk, ali risanje skic na gladke površine s priloženim označevalcev in radirke.

2.Izjemno Močan Magnet: Opremljen s 4-močni magneti za merjenje 8 mm debel, Tedensko Suho Brisanje Odbor se ponaša z ročaj, ki ne drsi, ali vrag vaš hladilnik.Uživajte enostavno pritrditev in odstranitev odbora, ko je vodenje varno v mesto.

3.Dobro Trpežnost: Povzdignil vaš načrtovanju igre z našega crackproof akril suho brisanje odbora.Izdelane iz prilagodljiv material akril in 0.12 cm debele, to je kot nalašč za organizacijo dolgo in kratkoročnih ciljev.Bivanje brezskrbno s svoje trajne in crackproof funkcijo.

4.Enostavno Brisanje: Naše tedensko suho brisanje plošči omogoča enostavno brisanje, brez razmaže ali prikazen.Easy-to-read črnila in hitro suho funkcija zagotovi čisto skrilavca vsakič.Preprosto obrišite s krpo ali vode, za šop trave-prost izkušnje in produktivno začetek tedna.

5.Splošno Velja: Ta tedenski planer odbor lahko pomagal organizirati svoje življenje z lahkoto.Uporabite ga lahko kot družina kontrolni seznam, nakupovalni seznam, šolski urnik, dnevni načrt, ali rojstni porok.Ima široko uporablja za različne priložnosti in potrebe.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo