Na voljo: Na zalogi

Prikaz Primeru Dustproof Stojalo za Varstvo Kocka Organizator Vsestranski Prikaz Rack Prikaže Polje za Zbirateljstvo Dejanje Slika Igrače

(0 Mnenja Strank)

€6.66 - €12.34

Sku: d47945

Kategorija: Stavbe In Gradnje Igrače

Oznake:

Specifikacije

  • Številka Modela: Jasno Akril Predstavitev Prikaže Polje
  • Priporočamo, Starost: 12+y
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Figuric Prah Case: Prikaz Primeru Imetnik Polje
  • Blagovna Znamka: Tooyful
  • Material: Akril

Opis:

[MULTI FUNKCIONALNE] Ta skladiščenje prikazno polje je kot nalašč za razvrščanje in prikazovanje za punčko, zbirke, akcijska figura, igrače, lutka model, in celo luksuznih torbic, nakita in drugih majhnih predmetov, zbirateljstvo.

[PREMIUM QUALITY], Izdelani z visoko kakovostjo akrilnega materiala, to jasno škatla za shranjevanje so jasne in trmast, ki zagotavlja lep videz in odlično prikaže v svojo zbirko.

[PRAH DOKAZ] Ta dustproof polje ohranja vaše zbirke iz prahu in umazanije, ki pomaga, da se ohrani kakovost in lepoto svoje zaklade.

[EASY ACCESS] je To škatla za shranjevanje s brez okvirjev in vhodna vrata odpiranje design, ki lahko na enostaven način dostopate do svoje predmete, ki vam omogoča, da predstavite svojo zbirko z lahkoto.

[ELEGANTEN DESIGN] Ta zaslon primeru je preprosta, vendar eleganten design, ki se lahko ujema dom, pisarna, dnevna soba, spalnica, vse dekoracijo slog.Ukrepi 36.5cmx20cmx27cm/14.37inchx7.87inchx10.63inch.Primerna za predstavitev, kabinet, police, itd.

Specifikacija:

Material: Akril

Velikost Grafikona:

36.5cmx20cmx27cm/14.37inchx7.87inchx10.63inch

Paket Vključuje:

1 Kos Prikaz Primera

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo