Na voljo: Na zalogi

Prtljažniku avtomobila Organizatorji 30 L Upogljivi Suv Trunk Škatla za Shranjevanje Avto Organizator Veliko Tovora, Shranjevanje Za Limuzino Tovornjak Suv Piknik

(0 Mnenja Strank)

€22.43 - €56.08

Sku: d4572

Kategorija: Notranja Oprema

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Dolžina: Car Trunk Organizers
  • Vrsta Materiala: BOMBAŽ

Naše trunk organizator za avto je varno in brez vonja, zagotavljanje varnosti svoje blago.To ne bo po nesreči pade med prevozom in pregibi enostavno, ko ni v uporabi.Naše stilsko organizator izpolnjuje vse vaše potrebe za skladiščenje in krepi vašega vozila notranjost.

Specifikacija:

Ime izdelka: SUV Trunk Organizator

Material: PP

Volumen: 30 l o

Teža: približno 1,24 kg

Dolžina: približno 42.3 cm (16.65 palca)

Širina: približno 28,6 cm (11.25-palčni)

Višina: o 24.7 cm (9.72 palca)

Slog: zložljive

Seznam Vsebine:

1* SUV Trunk Organizator

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Varen Material: Oblikovana z živili razred PP materiala, to prtljažniku avtomobila organizator se ponaša z visoko temperaturno odporen in nima možnosti barve.Z varno in brez vonja funkcij, zagotavlja, zdravja okolja, zaradi česar je zanesljiva rešitev za organizacijo vašega vozila.

2.Trpežna in Vzdržljiva: Narediti pot za naše prtljažniku avtomobila organizatorji, ki ponujajo močna nosilnosti, odporna za vse učinke.Ni treba skrbeti za nenamerno pade med prevozom ali zlaganje shranjevanje, ne glede na težo, ga ne bo enostavno preoblikovanje ali utrpi škodo.Uživajte ogromno kapaciteto do 150 kg ali več.

3.Zložljivi Design: Ne pustite, nered avto držite nazaj.Naše prtljažniku avtomobila organizator je odgovor na vaše organizacije woes.To je prilagodljiv, enostaven za prevoz, in lahko izpolnjujejo različne zaslon in potrebe za skladiščenje.Plus, pregibi proč, ko ni v uporabi, idealen za shranjevanje udobje.

4.Povzdignil Svoj Avto Igre: Prinese nekaj slog za vaš avto s to 30 L trunk organizator featuring lahka luksuzni design.Vztrajati vaš prostor brez navlake in pokažejo svoj smisel za modo.

5.Široko Aplikacije: poslovim, da nered s to dinamično shranjevanje rešitev, ki skrbi za vaše vsakodnevne potrebe, bodisi da gre za gospodinjstvo ali prtljažniku avtomobila.To je idealen pomočnik obdržati svoje stvari urejene in dostopne v vaš zaseden življenjski slog.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo