Na voljo: Na zalogi

15ml Anti Meglo Agent Spray Avto Defogger Stekla Antifog Čistilo Nanašanja Tekočine Za Windows Zasloni Vetrobranska stekla Očala Defogging

(0 Mnenja Strank)

€10.45

Sku: d43746

Kategorija: Drugi Šport In Zabava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Hranite vašo pozornost z kristalno jasno vizijo!Naše 15ML plavati buljiti anti-megla razpršila se lahko uporablja do 130 krat zagotavljanje, da nikoli ne zamudite trenutek, v bazenu.Primeren za vse physiques, preprečevanje uhajanja, in enostavno prevoz.Preprosto nanesite tanek sloj na očala za popolno jasnost.Plavati z zaupanjem!

Specifikacija:

Ime: anti-fog agent za plavanje očala

Sestavine: Alkylamine Sol/Kremenčeve Kisline/Spremenjen Silana/Sulfat

Kapaciteta: 15ml

Dimenzije: 8.6*2.3*2.3 cm/3.39*0.91*0.91 cm

Paket seznam:

Anti Meglo Spray za Očala*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vrhunske Zaščite Meglo: Ščit vaše plavanje očala iz zamegljevanje do naprednih nano-anti-fog tehnologijo naše spray.Uživajte jasno vizijo in se osredotočiti na plavanje seje brez kakršnih koli motečih dejavnikov.

2.Dolgotrajna Megla-Brezplačno Vizijo: To anti-fog spray za plavanje očala zagotavlja stabilno delovanje in je ni lahko hlapnih.To se lahko upre ekstremne temperature in jasne vizije za do 3 ure.S 130 uporablja na 15ML steklenico, trajne in gospodarne za dolgotrajno uporabo.

3.Nežen & Safe: Vam ni treba skrbeti za ostre sestavine ali oster vonj z našo anti-fog spray za plavanje očala.Uporabniško prijazna formula ne bo škoduje vašemu kožo ali očmi, ki vam omogoča, da plavati brezskrbno uživati in jasno vizijo.Varna za ljudi s posebnimi postavo in občutljivo kožo.

4.Lepe Neprepustnih Design: Ta anti meglo spray prihaja z več zaščite kot tesnilni obroč, čebel, obliž, in neprepustnih vijak steklenico usta.Steklenice telo je na videz lepe in svetle barve.To lahko prepreči uhajanje tekočine in je enostaven za prevoz.

5.Lahkotno Zaščite: Zaščitite svoje plavanje očala iz megle z lahkoto!Preprosto nanesite tanko in celo plast naših anti-fog spray za dolgotrajno jasnost.Ni potrebe, da izpiranje ali počakajte, da se posuši, uživajte neoviran plavanje brez prekinitev.Enostaven za uporabo enakomerno za nemoteno uporabo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo