Na voljo: Na zalogi

Znoj Zapestnice 6pcs Anti-Znoj Teče Terry Razredi Za Moške Frotirja Sweatband Za Vožnjo Izvajanju Vadbe Badminton

(0 Mnenja Strank)

€1.55 - €3.11

Sku: d43050

Kategorija: Fitnes & Body Building

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Ljudje, Ki Se Uporablja: Univerzalni
  • Starost: Nad 13

Nadaljevati s vaš aktiven način življenja z našo zanesljivo šport zapestnice, narejene iz kakovostnega bombaža!Naše elastični model zagotavlja udobno in prilagodljiv fit za katero koli dejavnost.Ti sweatbands so visoko znoj absorpcije, ki briše znoj iz rok, obraza in vratu, zaradi česar je kot nalašč za tek in druge naporna dejavnost.Ostati osredotočen na svoje cilje z našo zanesljiv in trajen zapestnice!

Specifikacije:

Ime: znoj zapestnice

Izdelek material: poliester fiber + PP

Posamezen izdelek velikost: (pribl.)8*8*0.35 cm/3.15*3.15*0.14 cm

Posamezen izdelek teža: približno 22g

Seznam Vsebine:

znoj zapestnice*6

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trajno Kakovost: Z zanesljivimi materiali, kot so poliestrskih vlaken, PP, in druge materiale, naš znoj zapestnice jamstvo za varnost in popolno elastičnost za udobno in brezskrbno treninge.

2.Ostati Osredotočen Na Svojo Igro: Naš znoj zapestnice so izdelane za vse ljudi, ki ljubijo šport in fitnes.Elastični design zagotavlja, da ti ne pade ven, zaradi česar so primerni za otroke in odrasle.Zagotavljajo udobno in varno prileganje, ki vam pomaga ostati osredotočen na vaše tekmo brez skrbi znoja dobili v oči.

3.Izboljšana Podpora sposobnosti: Povzdignil vaše usposabljanje z našo znoj zapestnice, ki ne samo obrišite proč znoj iz roke, obraz & vrat, ampak tudi preprečuje zapestje zvini.Elastični oblazinjenje zagotavlja udobje, odlične uspešnosti & preprečuje poškodbe zaradi nepravilne usposabljanja.

4.Odlične Izdelave: Ti znoj zapestnice z visoko znoj absorpcija so izdelane z dvojno terry in fine zaviti robovi, ki zagotavljajo trpežnost in udobje.Premeša in se ujemajo njih samozavestno z vsako obleko za vadbo ali aktivnost.

5.Široko Aplikacije: Povzdignil svojo uspešnost z našo znoj zapestnice namenjen za fitnes, tek, tenis, košarka, in še več.Te udobno in trajne bombaž zapestnice preprečevanje znoj kaplja, ki omogoča nemoteno vadbo.Z napredno znoj absorpcije funkcije, ki zagotavljajo močan oprijem in jasno prepoznavnost.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo