Na voljo: Na zalogi

Vratu Blazino Za Avto Spominske Pene, Blazine Z Nastavljivim Traku Varno Vožnjo Avtomobila Materiala Za Enoprostorca Avto Dirke Off-Road

(0 Mnenja Strank)

€11.09 - €22.18

Sku: d3965

Kategorija: Notranja Oprema

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Pravega Usnja
  • Polnilo: Sintetičnih vlaken

Naše vozilo spominske pene vzglavnik je zasnovan, da pomaga obnoviti naravno krivuljo vaš vrat med vožnjo.Iz mehkega in spodbudno spominske pene, to vratu blazino za avto je enostaven za čiščenje in zamenjavo.Poslovite se od zadrege in zdravo udobje z našo inovativno oblikovanje.

Specifikacije:

Material: Zunanjost: koža-občutek, usnje, Notranje polnilo: poliester

Velikost: približno 42*13cm/16.54*5.12 cm

Seznam Vsebine:

1pc*Avtomobilski sedež vratu vzglavnik

Opombe:

1. Zaradi različnih svetlobe in nastavitve zaslona, barvo elementa, se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm razlika v velikosti zaradi različne ročne meritve.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zmanjšanje Vratu Nelagodje: Naš avto sedež vratu vzglavnik se ponaša z ergonomsko obliko, ki lajša vratu in ramen nelagodje, medtem ko obnavljanje naravne krivulje za vrat.Idealen za dolgo voziti ali delovnih ur, da se tesno prilega vaši hrbtenici, in nudi praktične funkcije.

2.Vratu Podpora: poslovite od trd vratu z naš avto sedež vratu blazino.Izdelan iz visoko kakovostne spominske pene, ta vzglavnik zagotavlja zanesljivo podporo vratu za udobno vožnjo v cestnem izlete in potovanja.To ohranja toploto in je združljiv s katero koli vozilo.

3.Sprostite se s Popolno Udobje: Ta vzglavnik vzglavnik za avto je zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno udobje in podporo med dolgo pogoni in poleti.Njegova ergonomska oblika je primerna za avtomobilske sedeže, letalske sedeže in vse vzglavniki.Z nastavljivim traku, to je priročen za uporabo kadarkoli in kjerkoli.

4.Vratu Podpora: Ta vratu blazino za avto zagotavlja odlično podporo za vrat in glavo med nenamerno zaviranje, izogibanje vratu sev in zmanjša nevarnost poškodb.

5.Vzdrževanje je Enostavno: Naš avto sedež vratu vzglavnik zagotavlja univerzalno uporabo v vseh letnih časih, je enostaven za vzdrževanje, in ponuja eleganten in preprost vzglavnik blazino, ki je tako zračen in trajne.Plus, čiščenje in zamenjava se je prepir, tako da boste lahko uživali maksimalno udobje na prostem.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo