Na voljo: Na zalogi

Mikrovlaken Aplikator Blazine Univerzalna Večnamenska Mikrovlaken Goba S Prstom Žep Za Avto Auto Notranja Oprema

(0 Mnenja Strank)

€5.37 - €10.74

Sku: d38642

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Oznake:

Specifikacije

  • Element Širina: 11.5cm
  • Vrsta Materiala: mikrovlaken
  • Element Teža: 15g
  • Postavka Dolžina: 14.5cm
  • Postavka Višina: 6cm
  • Postavka Vrsta: Gobice, Krpe & Ščetke
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Posebne Funkcije: Vpojne Podrobno Blazine za športna terenska vozila, Tovornjaki

Bullet Točk:

1. Zanesljivo in Dolgotrajno: iz visoko kakovostnih mikrovlaken materialov, ta vosek aplikator je mehak in nežen na vaš avto na površini.To lahko imajo več vosek in se razširila enakomerno, ki vam daje bleščeč zaključek.

2. Enostavno Čiščenje: Ti mikrovlaken aplikator blazine so gladko brezplačno in za večkratno uporabo, tako da boste lahko pranje jih lahko po vsaki uporabi.So idealne za uporabo prelivi, voski, glazure, in drugih izdelkov za vaš avto je zunanjost ali notranjost.

3. Izboljšanje Vaš Avto Videz: Naše mikrovlaken vosek pripomočki so izdelani za zmanjšanje voskanje praske, ki vam daje gladek in svetleč konča.So zanesljivi vosek pripomočki za podrobno vaš avto.

4. Gladko Voskanje: Z zasnovo sew-v žepih in mehkih mikrovlaken blazine, ti pripomočki omogočajo, da uporabljajo vosek enakomerno in gladko na kateri koli površini vašega avtomobila.

5. Dobro deluje z Večino Vozil: Ali imate avtomobile, motorna kolesa, dostavna vozila, športna terenska vozila", RVs ali druga vozila, ta avto mikrovlaken aplikator lahko pomaga vosek jih je enostavno in učinkovito.

Opis:

Če želite, da bi vaš avto svetleči zaključek, morate te vosek pripomočki podrobno.Narejene so iz visoko kakovostnih mikrovlaken materiali, ki so mehki, trajne, in vpojne.Jih je mogoče ponovno uporabiti večkrat in so enostavne za čiščenje.So Tudi enostavne za uporabo za voskanje avta, kot so drsne gladko nad površino in širjenje vosek enakomerno.Ta vosek pripomočki podrobno so primerne za vse vrste avto in da bo vaše vozilo videti kot novo.

Specifikacije:

1. Material: Microfiber

2. Barva: Modra

3. Velikost: (o)14.5*11.5*3cm/5.71*4.53*1.18 cm

Seznam Vsebine:

2pcs* mikrovlaken vosek pripomočki

ali

6pcs* mikrovlaken vosek pripomočki

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo