Na voljo: Na zalogi

Lesene Zložljive Vladar Zložljiva 1 Meter Dolgo Palico Les Meritev Obsega Tesarji Vladar Za Šolo Orodja Za Risanje Šoli Oskrbe Učitelj

(0 Mnenja Strank)

€3.37 - €4.82

Sku: d385277

Kategorija: Priprava Blaga

Oznake:

Specifikacije

  • Vrsta: Vladar
  • Številka Modela: Leseni Zložljivi Vladar
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Spodbujanje Vladar: No
  • Vladar Tip: Naravnost Vladar
  • Zložen: Da,
  • Material: Les

Stabilno strukturo, ki zagotavlja visoko natančnost merjenja za enostavno odčitavanje rezultatov meritev, ne da bi poškodovali.Primerna za širok spekter uporabe, je ta vladar je popoln dodatek za vaš škatla za orodje.

Izdelek material: les

Velikost izdelka: 24x2.2x1.7 cm/9.44x0.86x0.66in

Teža izdelka: 47 g

Seznam Izdelkov:

1x členkasto

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Robustly zgrajena: iz ni enostavno razbiti, so odporni na obrabo, masivnega lesa, naš zložljiv vladar zagotavlja zanesljivo natančnost v vseh pogojih z dolgotrajno in vzdržljiv design, ki ne bo enostavno deformira.

2.Error-Free Natančnost: Z naše lesena zložljiva vladar, lahko enostavno doseganje natančne meritve zaradi svoje visoke ravni natančnosti in zanesljive podatke.Ali potrebujete za merjenje dolžine, širine, višine, kota.

3.Jasno obsega: leseni zložljivi vladar predstavlja pomemben lestvice z zelo jasno in krepko številke, ki zagotavljajo enostavno in natančno merjenje rezultatov.Vidno oznake omogočajo lahkotno branje in natančnost merjenja je zagotovljeno.

4.Stalno Merjenje: Ta leseni zložljivi vladar je stabilno in čvrsto strukturo, ki ohranja ravno, ko se je začela.Postopek-razred obdelava zagotavlja trajnost, odpravo morebitnih wobbling ali looseness ne glede na to, koliko in kako se uporablja.

5.Priročen Helper: Ta leseni zložljivi vladar je odličen pomočnik za zagotavljanje točnih meritev in priročno zložljiv.To je kot nalašč za tesarstvo, risanje in široko paleto aplikacij.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo