Na voljo: Na zalogi

Potovanje Priklopnika Kopalnica Shranjevanje Bar Nastavljivo Kovinsko Lepljivo Toaletni Izdelki Določitvi Palico Tuš Gel, Losjon Šampon Zagotavljanje Podpore Za

(0 Mnenja Strank)

€8.39 - €16.78

Sku: d38518

Kategorija: Druga Vozila, Deli In Pribor

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Organizirajte svoj tuš prostor z našim Avtodomom Tuš Kotu Shranjevanje Bar!Primerna za zavarovanje toaletni izdelki, ta RV tuš kotu shranjevanje bar je enostavno prileganje v različnih kotu zornih kotov.Naše trmast načrt ne zahteva vrtanja ali orodja, kar je brez težav dodatek za vaš avtodom kopalnica.

Specifikacije:

Ime: shranjevanje palico

Velikost: o 23*6*2.6 cm/9.06*2.36*1.02 cm

Material: kovina

Seznam Vsebine:

1pc* RV kopalnica kotu shranjevanje ba

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Široka Uporaba: Naše potovanje priklopnika kopalnica shranjevanje bar ima številne namene.Primerna za varno toaletni izdelki, se prilega najbolj RVs, avtodomi, in potovalne prikolice, zaradi česar je lahko odličen dodatek za vaše potovanje ali počitnice.

2.Prilagodljiva Dolžina: Prilagodljivi od 7.6" za 13.6", To rv tuš kotu shranjevanje bar je kot nalašč za različne RV kopalnica velikosti in oblik.Imejte RV kopalnica organiziran z enostavno in priročno.

3.Učinkovita Organizacija: Z dvema nastavljiv kota baze, naše potovanje priklopnika kopalnica shranjevanje bar je odlična rešitev, da obdržite svoj tuš essentials organizirani.To je enostavno, da se prilega v različnih kotu zornih kotov.

4.Trajno Tuš Organizator: Zgrajena z visoko kakovostnega nerjavečega jekla, naše trmast shranjevanje bar zagotavlja zanesljivo, kopalnica, shramba za vaše potovanje priklopnika.Ta robusten nosilec ohranja vaše toaletni pribor, organizirano in rjo odporno, kot nalašč za težke vremenske razmere.

5.Priročen Set-Up: Poenostavite vaše kopalnica shranjevanje s tem brez težav potovanje priklopnika kotu vrstice s programi.Svoje lepilni dvostranski trakovi, da je enostaven za namestitev na ravne površine, brez vrtanja ali orodja, ki so potrebna.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo