Na voljo: Na zalogi

Akril Minimalistična Izposoja Kiparstvo Izposoja Ornament Osebnost Tabela Dekoracijo Urad Dekoracijo GiftAcrylic Minimalno

(0 Mnenja Strank)

€3.45 - €5.15

Sku: d379960

Kategorija: Doma Dekor

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: N2HAO
  • Material: Plastični

Bullet Točk:

1.Minimalističen Možnost: To minimalistična izposoja skulpture, ki ga lahko nadgradite in izpolnjuje različne osebnosti in ujemanje potreb, ali ste kolesarski navdušenec ali doma dekorater.Videz je preprost in eleganten, z abstraktno in minimalističen slogi, ki lahko izboljša kateri koli prostor.Je elegantno in lepo darilo za vas ali vaše ljubljene.

2.Zanesljiv Material: S svojo visoko kakovost akril gradnje, to izposoja kiparstvo je classy dodatek v vsakem prostoru.Njegove okusno design izžareva eleganco in trajnost, zaradi česar je trajno naglas, da ne bo enostavno deformira.

3.Mehek Estetika: Featuring wireframe-slog, ta minimalistična izposoja skulpture, ki se ponaša z umetniškega oblikovanja, ki se neopazno zlije z vsemi dekor - iz industrijske bohemian.

4.Področje uporabe: izstopajo s to edinstveno in sodoben minimalističen izposoja kiparstvo.Kot nalašč za vsak prostor, odprt začetni poslovni vaše entryway, to doda dotik umetnosti na vaše dekor.Očarati svoje goste s svojo elegantno in sodobno oblikovanje.Primerna za vse priložnosti, to kiparstvo je treba imeti za moda naprej dekorater.

5.Super Darilo: Podarite gi ft spodbudo s tem minimalistična izposoja kiparstvo, kot nalašč za kolo ljubitelje.Lahko izrazite svojo podporo in ljubezen do njih, medtem ko navdihujoče jih, da izpolnijo svoje sanje.Je odlično darilo za vsakogar, ki se strastno o kolesarjenju.

Specifikacija:

Material: akril

Proizvod velikost: majhna (pribl.)10*6 cm/3.94*2.36 cm

Velika (pribl.)15*8 cm/5.91*3.15 cm

Paket seznam:

Minimalistična Izposoja Kiparstvo*1

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 0.1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo