Na voljo: Na zalogi

Joga Trak Za Mat Joga Prevoznik Imetnik Trakov Joga Mat Zanko Nastavljiv Exercise Mat Nosilec Za Najbolj Joga Mats Stretch Razredi

(0 Mnenja Strank)

€2.92 - €5.86

Sku: d37110

Kategorija: Fitnes & Body Building

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ta Joga Trak je kot nalašč za izvajanje joga mats različnih velikosti.Mehko in udobno koži prijazne tkanine, ki je ni enostavno, da izgubi ali padel, zagotavljajo varno izvajanje izkušnje.Prenosni design omogoča enostavno opravljanje svoje mat, kamorkoli greste.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Joga Mat Nosilni Trak

Material: Poliester

Barva: Črna

Oprtnice velikost: o 55x2.5 cm/21.65x0.98 cm

Elastični trak velikost: o 30x2.5 cm/11.81x0.98 cm

Uporaba: priprava joga mats, to, joga, stretching vaje, itd.

Lastnosti: Trajno, madeže odporno, stroj

Seznam Vsebine:

1* Joga Trak za Izvajanje Mat

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Široko Uporabo Razpon: nastavljiv plečetom trakov in buckleless tesnjenje design to joga mat trak je kot nalašč za široko uporabo.Ali za prenašanje, raztezanje, ali shranjevanju, lahko enostavno prilagodite zapiranje velikost, da se prilega preproge različnih velikosti, zagotavljanje brez težav izkušenj.

2.Udobno in Zanesljivo: Oblikovana z odporne na obrabo in visoke kakovosti tkanine iz poliestra, naše joga mat trak zagotavlja dolgotrajno uporabo in so odporne proti deformacij ali poškodb.Varno, brez vonja in udobno.

3.Enostavno Vzdrževanje: Povzdignil svoje prakse joge z našo Joga Mat Trak, ki se ponaša z edinstveno, koži prijazne tkanine z znoj-absorbira in dihanje lastnosti.Lahek in udoben design, zaradi česar je odličen za vsakdanjo rabo, medtem ko stroj trakovi zagotoviti enostavno vzdrževanje.

4.Pripravljen za Uporabo: Prinese večjo lahkoto joga prakse z uporabo traku za opravljanje svoje mat v najenostavnejši možni način.Trak zagotavlja stabilnost in enostavno vezi do vaše mat, izognili ohlapno ali padanja.Uživajte brez težav joga izkušnje.

5.Enostavno Prevoz: Prenosen Načrt, da se Raztezajo Mišice in Kosti.Uporabo kot pomožna vaja trak za lažje joga predstavlja.velikost za prevoz in shranjevanje enostavno.Idealno za vaš aktiven način življenja.Dobili več iz vaše joga usposabljanja z našo Joga Mat Trak.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo