Na voljo: Na zalogi

Avto Barve Nič Odstranjevalec Avtomobilski Plašč Nič Popravilo Spray Varno In Neškodljivo Popravilo Avtomobila Tekočino Odstraniti Praske In Izboljšanje

(0 Mnenja Strank)

€3.20 - €5.33

Sku: d36973

Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Postavka Obsega: Avto nič popravilo tekočine
  • Številka Modela: Avto Nič Odstranjevalec

To Odstrani Oznake Popravila Tekočine učinkovito odstranjuje praske in izboljša vaš avto je videz, hkrati pa ščiti svoje pearlescent barvo iz izginja.Je varen za uporabo brez nevarnosti za zdravje ljudi.Naj bo vaš avto videti popolnoma novo še enkrat s to zmogljivo rešitev.

Specifikacija:

Ime izdelka: Avto Nič Odstranjevalec

Teža izdelka: 100 g

Velikost izdelka: (pribl.)3.8*3.8*15.8 cm/1.5*1.5*6.22 cm

Seznam Vsebine:

1* Avto Barve Praske, Odstranjevalec

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Revolucionarna Formula: Odkrijte naš Avto Nič Odstranjevalec je varna in neškodljiva formula, ki je nežno na vaše vozilo in okolje.Ta revolucionarna formula, ki učinkovito odstranjuje praske, obnovo vašega avtomobila original lepoto.

2.Popravilo Praske: Naš avto nič odstranjevalec je oblikovano tako, da odstrani praske in obnovitev vašega avtomobila poškodovane površine za brezhibno konča, zaradi česar je videti tako dobro, kot nov.

3.Povečanje Lepoto: Z naš avto nič odstranjevalec, da vaš avto osupljivo preobrazbo, saj se s tem poveča lepoto vašega vozila.Njegove barve nohte formula povečuje sijaj in izboljša gladkost za popoln zaključek, da boste ulova vsakogar oči.

4.Širok Spekter Uporabe: Z njegovo sposobnost za delo na različne vrste in barve kovinske barve, vključno z pearlescent in mat konča, je naš Avto Nič Odstranjevalec zagotavlja učinkovito obnovo za kot-nov zaključek.

5.Obnove in Vzdrževanja: Podaljšate življenjsko dobo vašega avtomobila barve in zagotovi njegovo dolgoročno ohranitev z naš Avto Nič Odstranjevalec.Preprečiti barve iz izginja in prenovo vašega avtomobila videz za optimalno zaščito.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo