Na voljo: Na zalogi

NAS Vtič, Ultrazvočno Nakit Cleaner-Prenosni Nakit Ultrazvočni Čistilec za Kavo, Kozarci Čistilo Za Nakit, Očala Trpežne

(0 Mnenja Strank)

€31.91

Sku: d3623

Kategorija: Nakit In Oprema

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

NAS Vtič, Ultrazvočno Nakit Cleaner-Prenosni Nakit Ultrazvočni Čistilec za Kavo, Kozarci Čistilo Za Nakit, Očala Trpežne [Široko Paleto Aplikacij], Da obdržite svoj nakit videti svoje najboljše, morate redno čistiti off milo, losjon, olja in umazanijo, ki se gradijo na kamne in konča.In naše ultrazvočno nakit cleaner bo pomagal ne samo, da je.In prav tako lahko pride v poštev za čiščenje kovancev, srebrni, in celo proteze, brivniki, ličila ščetke in gledal traku.

[Visokofrekvenčne Zvočne Valove] Ultrazvočno nakit čistila so mora za čiščenje zlati nakit in platine in dragih gems.Naša čistila oddajajo 4, 7000Hz visokofrekvenčne zvočne valove, ki ustvariti mehurčki in vibracije v vodo, da se odstranijo ostanki, ki se oklepajo nakit. 360° globinsko čiščenje, nobene škode za nakit.Anti-skid gume noge, da na mestu, in več hlajenje luknje bi preprečili pregrevanje.

[4 Različnimi Načini Čiščenja]Naše ultrazvočno nakit čistilo ima 4 načini čiščenja.Izberete lahko tudi načini čiščenja glede na vrsto nakita in tal ravni.Izbirate lahko med očala način, nakit način, si oglejte način custom mode.Očisti, ne da bi morali stati ob strani in spremljajo, in se samodejno izklopi, ko je to storjeno.

[Best Travel Size], Ko si misliš o potovanju s nakit, boste očitno ne pozabite, da bi vaše potovanje nakit primerih in organizatorji, vendar pa boste morda želeli, da pack to prenosno napravo.Naše lahki čistilo tehta približno en funt in enostavno paše v toaletnih vrečko.Kljub svoji majhnosti, ima 15-unča zmogljivosti in je tudi grozen za čiščenje usta varovala, ličila ščetke in očala.

Vrsta vtiča: NAS Plug, to velja tudi za Kanada, Indija, Mehika, Tajska, zda, Filipini, Tajvan in tako naprej.

napetost: AC110V

Prosimo, upoštevajte,: fizično nekoliko barvne razlike ali razlike, ne vpliva na uporabo, prosimo, ne moti, hvala vam!

Material: plastika

barva: bela

Vsebina Paketa:

1 x Ultrazvočni Čistilec S Plug

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo