Na voljo: Na zalogi

1 Par Čevljev Konice Zajema Ne Zdrsne Čevlji Gripper Grobi Pesek Površinski Led Sneg Čevlji Prijemala Zimski Škornji Vleko Cleats

(0 Mnenja Strank)

€1.87 - €3.67

Sku: d35052

Kategorija: Čevlji

Oznake:

Specifikacije

  • Postavka Vrsta: Ice Gripper
  • Poreklo: Celinska Kitajska

1 Par Univerzalni Ne Zdrsne Čevlji Gripper, ki so odporni na Obrabo, Grobi Pesek Površinski Led Sneg Čevlji Prijemala Hojo po Snegu, Ledu Prostem Pozimi Hoja Škornji Vleko Cleats za Moške, Ženske

Non-slip čevelj zajema vam omogočajo, da svobodno hoditi, so majhna, lahka in enostavna za prenašanje in se non-zdrsa na prostem.

Grobi pesek, ki je non-slip in ne enostaven za zdrs in enotno pesek površinske strukture, ki je non-slip in odporne na obrabo.

Prilagodljiv, odporne na obrabo in visoko elastična, visoko-elastične silikonski material je primeren za različne čevelj vrste.

Majhen in prenosen, enostavno, da dajo na in vzlet brez porabi preveč časa.

Primeren za zunanjo zimski športi, pohodništvo in vsakodnevno hojo.

Opis:

O našem čevlji gripper - odlična rešitev za tiste, spolzka zunanje površine!Ti non-slip čevelj prevleke so namenjeni vam končni oprijem in stabilnost, ki omogoča, da svobodno hoditi brez strahu, zdrs.

Narejen je iz visoko kakovostne, prilagodljive, in so odporni na obrabo, silikonski material, ti čevelj prevleke so zelo elastična in primerna za različne čevelj vrste.Grobi pesek površino, strukturo, ki zagotavlja trden oprijem, ki preprečujejo kakršno koli naključno zdrsi ali padci.

Ne samo, da so te čevelj, ki zajema funkcionalne, ampak so tudi zelo priročno.So majhne, lahke, in enostaven za prevoz, česar so kot nalašč za na prostem, zimski športi, pohodništvo, in vsakodnevno hojo.Dajanje na in ob njih je vetrič, s čimer prihranite čas in trud.

Ne pustite, spolzki ovirajo vaš dejavnosti več.Vlagati v naše čevlje gripper in uživajo svobodo hoja samozavestno, kamorkoli greste.Ostati varen in zanesljiv z našo non-slip čevelj pokriva!

Ime Izdelka: Čevlji Gripper

Material: Silikon, Smirek Krpo

Značilnosti: Anti-Slip, odporne na Obrabo, Peščene Površine

Velikost Podrobnosti:

L: 26,7 cm/10.51", W: 8,5 cm/3.35" (Pribl.)

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Paket Vključuje:

1 Par Čevljev Gripper

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo