Na voljo: Na zalogi

1 Kos Tuya Temperature In Vlažnosti Tipalo Z Ozadja Bela Za Pametni Dom Var Wifi Smartlife Za Alexa Google Pomočnik

(0 Mnenja Strank)

€20.57 - €27.43

Sku: d33495

Kategorija: Izboljšanje Doma

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

1 Kos Tuya Temperature In Vlažnosti Tipalo Z Ozadja Bela Za Pametni Dom Var Wifi Smartlife Za Alexa Google Pomočnik 1. Visoko natančnost.Senzor uporablja vrh dobaviteljev.To lahko zagotovimo visoko natančnost merilnih podatkov.

2. Real-time spremljanje in snemanje.Senzor uporablja USB napajanje.V primerjavi z baterijo različico, senzor bo spremljanje temperature in vlažnosti v realnem času.Senzor se bo poročila, ko temperature in vlažnosti spremembe zelo malo.Ogledate si lahko spremembe vrednosti na APP ali zaslon.Rekordne temperature in vlažnosti spremembe na APP, in uporabite grafike pokazati.

3. Velik LCD zaslon.Senzor uporablja LCD kot prikaz temperature in vlažnosti, in prikaz časa in datuma, ki je dodana na zaslonu.Ura in datum se samodejno umeri.

4. BlackLight Podprte.Če je predmet mimo ir senzorjev okno iz razdalje manj kot enaka 5 cm, na zaslonu zasveti za približno 10s

5. Prizor povezavo.Senzor se lahko uporablja kot temperatura in vlažnost podatkov vir Tuya Smart, Smart Življenje, Amazon Alexa, Google Doma.Lahko naredite mnogih avtomatiziranih procesov, ki temelji na podatkovni vir.

Temperaturno Stikalo Aparata.Senzor je zasnovan z prikaz temperature pretvorbo funkcija Celzija in Fahrenheita.Izberete lahko enote, ki mora biti prikazan glede na vaše potrebe.

Dve namestitvene metode:

a) Uporaba vgrajene v nosilec in ga postavite neposredno na namizju

b) Uporabite kavelj in ga obesite na steno (kavelj, ki je vključena v paket)

Tretje stranke glas podpore.Senzor podpira za Amazon, Alexa, za googlova Domača stran Asistant.Lahko preverite trenutno temperaturo in vlažnost za glas.

Napajanje:DC 5V/1A Mocro USB(USB-kabel ni mogoče odstraniti)

Wi-Fi Podpora:2.4 G IEEE 802.11 b/g/n

Temperatura Ukrep Razpon:0℃-60℃

Temperatura Natančnost:±1

Vlažnost Ukrep Razpon:0% RH-99% relativne vlažnosti

Vlažnost Natančnost:±1% RH

Spomnil:

1. Ta senzor nima vgrajene baterije.Potrebuje USB moči ves čas.

2. Zapis časa, ne more biti vključen.

APP Remote Monitor: Ko senzor je prijavljen v APLIKACIJO in povezan z Internetom, lahko spremljanje temperature in vlažnosti prostora v realnem času, kjerkoli v svetu.

Barva:Bela

Material:Plastika

Vsebina Paketa:

1 * Senzor

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo