Na voljo: Na zalogi

CarlinKit CarPlay Ai Polje Android 13 SM6225 8 jeder 8G+128G za Netflix Smart TV Okno Brezžične CarPlay Android Auto 512GB preko TF

(3 Mnenja Strank)

€126.78 - €322.67

Sku: d33272

Kategorija: Nalepke

Oznake:

Specifikacije

  • WiFi & Bluetooth frekvenca: 2.4 G 5G & 4.2 BLE+5.0 BLE
  • CPU: Qualcomm SM6225 Okta-core
  • Fearture 6: Telefon Bluetooth, Bluetooth glasbe, brezžična miška, Daljinsko Upravljanje, Tlaka v pnevmatikah, tipkovnica, OBD, itd.
  • Pomnilnik: 4GB LPDDR4 RAM+64GB UFS ROM / 8GB LPDDR4 RAM+128GB UFS ROM
  • Fearture 1: Vgrajen 4G polno Netcom modul za povezovanje, in lahko tudi z mobilnim telefonom, WiFi hotspot za mreženje
  • model: CPC200-Tbox Okolja
  • Sistem: Android 13.0
  • Jezik: Več jezikov po vsem svetu, primer
  • Fearture 2: brezžični carplay in brezžične naprave android auto
  • Fearture 5: Vgrajen GPS+Glonass+Beidou satelitski sistem za določanje položaja
  • Podpora Razširitev: 512GB preko micro SD kartico
  • Blagovna Znamka: Carlinkit
  • Fearture 3: Online nadgradnjo je podprta, in različico, ki se od časa do časa
  • Fearture 4: Lahko prenesete veliko število Aplikacij v aplikaciji trgovina

Novo Qaulcomm SM6225 Android 13 TV Box z LED svetlobnim⇊

Android naprave, ki nam bo omogočila dostop pametni in pretakanja aplikacij.Obrnite preprost multimedijske opreme v popolno infotainment sistema.

Ekskluzivno za avtomobile z Media Center, ki že prihajajo z CarPlay iz tovarne, je CarPlay Ai Polje Android 4G prinaša doživetje zabave nikoli zamislili!

Ohranja izvirno tovarniško funkcije in ukaze v Multimedijski Center.Tudi z glasbo, videi in brskanja po spletu, internet 4G in Wi-Fi za skupno rabo potnikov.

MOČ IN HITROST QUALCOMM SM6225

Namen je zabava in počasen sistem ne bo sprejeta.Zato je CarlinKit Ai Polje je robusten Qualcomm SM6225 prinaša neverjetno hitro LTE povezljivost, izboljšane funkcije GPS.Opremljen z Cortex A73*4 + Cortex A53*4 8-core CPU arhitekture, je stroškovno učinkovita rešitev.

7 Certifikati Preverjenih

CarlinKit vedno ponujamo našim uporabnikom, ki so varnejši in kakovosti izdelkov z visokimi standardi.Smo strogo upoštevajte certificiranje pravila trgovino, uvoz in izvoz, tako da proizvode lahko reslod po vsem svetu.

TREH SISTEMOV V EN

Android tv box podpira tudi brezžično CarPlay in brezžični android auto neodvisno, s katero se lahko povežete vaš iPhone ali android telefona brezžično s vaš avto, ali pa samo uporabite kot napravo android.

SPLETNI VIDEO, GLASBO IN ŠE VELIKO VEČ

Vaš avto zabava se bo dogajalo.Zdaj boste lahko ogledaš video in živi od najbolj priljubljena aplikacija, uživajte spotify glasbe, prostoročni bluetooth klic, spletne navigacije in še veliko več.

4G BREZŽIČNO KOMUNIKACIJSKO OMREŽJE

S 4G, reže za kartico SIM, lahko daš android box internet brez mobilnega telefona, ki vam omogoča brskanje po internetu, kot vaš bo, da klic več enostavno iz imenika na velik avto zaslon.

*Kot je lahko imajo različne omrežju frekvenčnih pasov za različne države, prosimo, izberite ustrezno različico, po sledite grafikon.

KAKO BI INTERNET ZA NAPRAVO ALI DELEŽ WI-FI HOTSPOT

Android naprave, potrebujete internetno delo, brez mobilnega telefona, v obratnem prav tako lahko delite wi-fi na druge naprave v vozilu.

1.Tam se je dva načina, da bi internet napravi, ena je uporaba kartice SIM, še eden je povezovanje wifi hotspot iz mobilnega telefona.

2.Lahko najdete Wi-Fi možnost v polje nastavitve in vklopite to, drugih naprav v avtomobilu se bo povezal to, da gledajo video na spletu ali opravljajo svoje delo, če je vaš CarlinKit naprava ima internet.

BOLJ PRIROČNO OD CARLINKIT ANDROID BOX

1.Visoka občutljivost GPS sistema, vgrajenega, ki bo ulov vaš cilj spot samo v nekaj drugega.In to je veliko hitreje od drugih podobnih izdelkov na trgu.

2.Podpora bluetooth klic in bluetooth glasbe prek 5.0 BLE, pa tudi podpore tretje osebe naprav, kot so bluetooth, oddaljenim, miško, tipkovnico,OBD itd.preko 4.2 BLE.

3.Da bi dobro izkušnjo vožnje, lahko uporabite tudi svoje volan gumbe, gumb, sledilna ploščica ali glasovno assitance siri, da nadzoruje vsebine na vaše multimedijski zaslon.

PRILAGODLJIVA ARMATURNA PLOŠČA UI

Zbrati vaš najljubši zemljevid ali glasbene aplikacije tam, armaturni plošči, je prilagodljiv zaradi velikosti zaslona, veliki široki zaslon prikazuje hitrost, vendar običajno eno št.

VAŠ CARPLAY IN ANDROID AUTO ZDAJ BREZŽIČNI

Izkoristite udobje brezžični CarPlay in Android Auto, tako da ni važno, če vaš telefon je v vašem žepu ali torbi, samo se v avto in da je pripravljen iti.

Za uporabo CarPlay, vaš iPhone je treba iOS 10 ali novo, če želite uporabljati android auto, morate telefon android 10 ali novejšo različico, razen za nekaj android 9 telefon.

Kako brezžično CarPlay ali AndroidAuto?

FOTA POSODOBITEV IN ONLINE FEEBACK DNEVNIK

CarlinKit SM6225 android box nadgradili z FOTA funkcijo, to pomeni, vam ne bo več treba SD za posodobitve vdelane programske opreme.

To je tudi povratne informacije online funkcija, ki vam bodo v pomoč tehnična podpora če se želite rešiti vaše težave hitro po preprost dnevnik.

PODROBNEJŠI FUNKCIJA PRIKAZA AI POLJE

V CarlinKit ai škatla vsebuje tri vrata za različne načine uporabe, tip-c vmesnik za napajanje, potrebujete samo priključite napravo prek kabla usb za vaš avto, reže za kartico SIM, če želite, da naprava deluje brez telefona in kartice micro SD režo, ki se lahko razširite pomnilnik do 512G igrati ali prevoz predstavnostne datoteke.

SPECIFIKACIJE:

Model:CPC200-Tbox Okolja

Sistem:Android 13.0 z led svetlobnim

Velikost izdelka: 78.6*78.6*18.5 mm

Pomnilnik:4GB RAM + 64 GB ROM, 8GB+128GB

CPU:Qualcomm® QCM6125 8-Core

    Anonimni

    2024-01-18

    Ne vem, če je tako prelomen. Nisem prepričan, da je ustanovil še. Pravkar sem se dotaknil da.

    Anonimni

    2023-12-07

    Ultra hiter in učinkovit dostave izdelka opis tekme

    Anonimni

    2024-01-07

    Odlično in priporočljivo

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo