Na voljo: Na zalogi

Motor Rv Grelec RV Motorja Parkirni Grelec Hitro Ogrevanje Avto, Tovornjak Ventilator Grelnika Energije Tank Motor Park Grelec Za Tovornjake Čoln

(0 Mnenja Strank)

€81.30 - €172.98

Sku: d3249

Kategorija: Električna Oprema

Oznake:

Specifikacije

  • Izmenjave Številka Dela: Drugo
  • Posebne Funkcije: Grelec motorja RV Zraka Parkirni Grelec
  • Drugi Del Število: Drugo
  • Vrsta: Kurilne Tip Grelca
  • Proizvajalec Številka Dela: Drugo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Deli: Skupščina
  • Država/Regija Avto Proizvodnji: KITAJSKA

Ohraniti toplo, brez hrupa z našo tiho RV Grelec Motorja.30 metrov oddaljen nadzor, to je kot nalašč za prikolice.Namestitev kota in smeri kota so enostavno nastavljiva, in njeno učinkovito odvajanje toplote, ki vas bo prijetno vseh zimskih dolgo.

Specifikacija:

Toplotna moč: 5-8000W

napetost: 12V/24V

Neto teža: 4.1 kg

Pregreje zaščite: 180°C

Bruto teža: 7.9 kg

Velikost: (pribl.)50*48*29 cm/19.69*18.9*11.42 cm

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam Vsebine:

1* Motor Heate

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Pozimi Udobje: toplo in udobno skozi zimo z našo Grelec Motorja!Z 12V/24V 5-8000W moč, ki jo zagotavlja hitro ogrevanje, medtem ko se energetsko učinkovito, prihrani čas in denar.Tiho konstantne temperature, funkcija zagotavlja udobno vožnjo.

2.Daljinski upravljalnik: Z inteligentno zaslona preklopite lahko enostavno vklopite grelec motorja do 30 metrov.LCD-barvni zaslon prikazuje temperature in stanja grelca.Nič več čakanja v hladnem ali izgubljamo energijo.Samo pritisnite tipko in uživajte toplo in udobno vožnjo.

3.Enostavno upravljanje: Doseči učinkovito zmogljivost motorja z Motorjem Grelca natančnost olje nadzor.Oljno črpalko je 45 kota in smeri prilagoditev in natančno vlivanje zagotoviti dolgotrajno vzdržljivost.

4.Učinkovito Odvajanje Toplote Design: Naš Motor Grelec je pametna naložba, ki prihrani energy.By ogrevanje motorja hitro, zmanjšuje čas ogrevanja in znižuje celotno porabo energije.

5.Varno Uporabo: zgorevalni zrak Motorja Grelec povezan na samovžig, prezračevanje zunaj prostora, zagotovitev varne uporabe za motorna-v domovih za starejše, tovornjaki, prikolice in čolne.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo