Na voljo: Na zalogi

Macrame Odbor s Omrežij 16x12inch Dvojni Stranski Macrame Projektni svet s 30 T Zatiči 5 Vladarji Vpletanje Odbor Macrame Odbor

(0 Mnenja Strank)

€13.40 - €26.80

Sku: d31642

Kategorija: Umetnosti,Obrti & Šivanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

[Trajne in za enkratno uporabo] je Izdelana iz visoko kakovostnega lesa, ta macrame odbor je lahek, vzdržljiv, praktične in večkratno uporabo.Kot nalašč za spleteno vrv projektov.Velikost: 40 x 30 cm/16 x 12 cm.

[Dvojno Stranicami in obliko Mreže] dvojno stranicami reliefni mrežo funkcije imperialne enote na vsaki strani, kvadratno obliko, kot tudi krožne design, ki zagotavlja enostaven meritve za pleteni obrti in zagotavljanje svoje projekte, so še in gladka.Koristno orodje za pletenje obrti.

[S pritrdilno Zatiči in Vladar] Ta macrame odbor prihaja s 30 T-oblikovane pritrdilne zaponke, kot tudi shranjevanje pin pladnja, 5 vladarji, čvrst in vzdržljiv.T-oblikovane določitvi zatiči so enostavno oprijem in odstranite.Idealen za okvir, zaradi česar se lasje vpletanje, zapestnico, izdelava in več.

[Enostavno Obnoviti] Ta macrame odbor je narejen 0,4 palca debel, plute plošče.Lahki in prostorno, kot nalašč za vsakdanjo rabo!Reliefni mreža omogoča merjenje predmetov enostavno.Okrevanje je enostavno, tako da lahko uporabite zatiči, ne da bi poškodovali površine.

[Primeren za Več Projektov] Ta macrame svet je primeren za širok spekter projektov, vključno z ročno pletenje, ročno izdelane zapestnice, multi-kabel projektov, ustvarjanje macramé, DIY knotting, izdelovanje nakita, dekorativnih knotting in več.

Specifikacija

Ime: Macrame Odbor

Material: pluta odbor

Velikost: 40 x 30 cm

Opombe:

1.Morda obstajajo majhne razlike med fotografijo in dejansko barvo izdelka.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pokaže točno barvo.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

1 x Plute Odbor

30 x Igle

1 x Organizator Pladenj

5 x Vladar

1 x Navodila

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo