Na voljo: Na zalogi

PAUTIX IP67 Nepremočljiva 110V AC 220V COB LED Trak Svetlobe 320Leds/m Zatemniti Visoko Svetlost 3000K 4000K 6000K Prilagodljiv Trak

(0 Mnenja Strank)

€94.09 - €134.41

Sku: d31582

Kategorija: Lights & Razsvetljavo

Oznake:

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: PAUTIX
  • Certificiranje: ce, FCC, ROHS, UL
  • Vir Napajanja: AC
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • nepremočljiva: Da,
  • Priložnosti: vrt
  • Trak tip: COB
  • Postavka Vrsta: Trak
  • Proizvodnja Električne Energije: STIKALO
  • Je Pametno Napravo: no

PAUTIX IP67 Nepremočljiva 110V AC 220V COB LED Trak Svetlobe 320Leds/m Zatemniti Visoko Svetlost 3000K 4000K 6000K Prilagodljiv Trak

Vhodna Napetost: AC110V/220V

Moč: 6W/m

PCB širina: 13.5 mm

LED količina: 320 Led/M

Rezalna dolžina: vsakih 100cm

Color Rendering Index: Ra>90

Temperatura barve: Toplo Bela 3000K, Narava White 4000K, Cool Bela, 6000K

Package:

1*COB LED trakovi(z stikalo vtič)

pribor

Novo Zasnovan COB LED Luči Bar.Tam je bila nova tehnologija, ki se uporablja za LED trak svetlobe. "Čip Na Krovu" tehnologija je korak naprej, bolj učinkovito rabo energije.Nobenega temen madež, Nobene SMD, shranite več čas, da izberejo, SMD, kot 2385, 5050, 5630 ali drugi. 320LED lučka kroglice na meter, super svetla brez bleščanja in enotno razsvetljavo.

IP67 Nepremočljiva.Kristalno jasno PVC cevi za ip67 nepremočljiva, anti-rumeno in ogenj-dokazilo materil vgrajen ul navedene cob led trakovi

Enostaven za uporabo.AC 110V/220 vtič, en meter dolgo z stikalo, ki je lahko neposredno povezan z vtičnico, ni potrebe za nakup dodatne transformatorjev

Cuttable & Široko Uporabo.Cob led trak ima rezanje točko vsakih 100cm, in rezanje vzdolž rezanje položaj ne bo škode ostalim vrv svetlobe.Idealen za uporabo doma, v zaprtih prostorih, dnevna soba, jedilnica, spalnica, poroko, stranka, Valentinovo, noč Čarovnic, Božični okraski, itd.In DIY urejanje in oblikovanje edinstvene poslovne prijavite.

HIigh barvne reprodukcije indeksa.Ro s koncesijo, ki je višja od 90, ki je kot nalašč za prikazovanje prave barve.Višji barvne reprodukcije indeksa, močnejše barve reprodution sposobnost.

Pogosto Uporabite & Trajne.COB LED trak svetlobe z visoko barvne reprodukcije indeksa(90+), bogatimi barvami in močno zmanjšanje, ki se uporablja za high-end poslovni klubi, nakit, kabinet razsvetljavo,zagotavlja tudi super svetla luč za vaš dressup ogledalo /make-up tabelo /omaro /zvo /vino polica /TV ozadja.Visoko-kakovostni materiali in pravi dvoslojno PCB board, da to COB led trakovi luči trajne,storitev življenje je več kot 65,000 ur

Popoln Izdelek Za Certificiranje,Zagotavljanje Kakovosti.Popoln izdelek kvalifikacije potrjevanje,Naše izdelke v CE, UL, UKCA, BCTC certifikat, ISO certifikat kakovosti sistema,mednarodno uveljavljeni kvalifikacije potrjevanje, kakovost izdelkov je zagotovljena,50,000 ur brezskrbno uporabo času.

Opomba:

1.Prevozni Stroški In Ureditve: Za večino držav,smo ponudili brezplačno dostavo,pod vplivom visoke stroške prevoza,del tovornega morate plačati s kupci yourselevs.Privzeto pošiljanje po Drustvozacplj.si standardni kanal,pošiljko priprava čas:3~5 dni.

2.Naslov potrditev: Prosimo, da na preverjanje naslov in poštno številko, ki ste levi pravilno,če na katero koli vprašanje v pošiljki arrangments,bi se obrnite na Drustvozacplj.si postaja pismo.

3.Kaj Je Vključeno V Paket: Del izdelkov, ki jih prodaja privzeto brez napajanja ali adapter,prosimo, preberite jasno, kaj je vključena, preden vzpostavite red.

4.Izberite Pravilno Napajanje: V cob LED trak svetlobe, se mora povezati z združljivim napetosti napajanja,ali bo spali ali premalo moči.Na vsa vprašanja nas prosimo kontaktirajte, preden vam bo vrstnem redu ali po prejemu naročila.

Poprodajne storitve:

1.Strokovna Ekipa od leta 2009, To je vaša najboljša izbira za spletno trgovanje.Če naletite na kakršne koli težave, se obrnite na nas v času, kakovosti proizvodov težave bodo zamenjali brezplačno v roku petih let.

2.Lahko vas prosimo, da nam 5 Zvezdic povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom, da bi se zares cenijo to.Najlepša hvala.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo