Na voljo: Na zalogi

Avto Jump Starter Sili Težka Skakalec 3.6 M Kabli Testo 600A

(0 Mnenja Strank)

€2.20 - €4.15

Sku: d31174

Kategorija: Električna Oprema

Oznake:

Specifikacije

  • MainKey6: akumulator mrtvih v sili
  • MainKey1: Akumulator v sili
  • MainKey2: sili akumulator spremembe
  • MainKey7: sili akumulator za električni avtomobil
  • MainKey4: sili avto polnilec
  • MainKey3: Sili Avto Starter
  • MainKey5: sili akumulator pomoč
  • MainKey8: sili akumulator skakalec
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: perfeclan

Opis: Rdeče PVC prevleko / črna kabel za dobro prevodnost Odporen proti koroziji, aligator posnetke Namenjene za velika vozila z starter baterije 600 max.Žice Dolžina 3.6 m Super izolacija, varnostni

Specifikacija: Velikost:Pribl. 290 mm*290 mm*50 mm Material:Kovina +Gume Baterije vožnja, kako povezati? (1) prvi koraki v "rešili avto" rdeče battery pozitivno kabla sponko čez rdeče črte.Rdeča žica na sponko (2) in drugi konec v rdeče battery katodo 'vozila', je več. (3) črno žico objemka v "rešili avto" black negativni ( - ) baterije. (4) Potem črno žico objemka v 'vozila' black negativni ( - ) baterije. (5) Začetek 'vozila' na motor, nato start "rešili cars' motorjev.Če se ugotovi, rešili avto še vedno ne zažene, preverite, da je kovinski kontakt del je slabo.Ko izpolniti za zagon motorja, odstranite starter ostaja, da bi se vrstici požara, ali lahko povzročijo kratek stik.Baterija vožnjo odstranitev postopek: (1) Prvi, ki je "rešil avto" črno žico spuščena. (2) nato "vozilo" črno žico spuščena. (3) Nato "vozila" rdeče žice spuščena. (4) Končno, "rešili avto" rdeče žice spuščena.

Paket Vključuje:

1xEmergency akumulator

Opomba: varnostni Ukrepi, ki med uporabo: 1, v strogem skladu z operacijskim ukrepe za zagotovitev kabel za baterije je polarnost pravilna. 2. Preverite napetost ce dve bateriji, zagotoviti, da se isti dve napetost baterije. 3. Zaprite vse avto obremenitev, nevtralno orodje položaj, potegnite vrata za začetek, zagon motorja. 4 če je baterija je zamrznjeno, lahko ne uporabljajte baterije traja vrstici požara. 5, delovanje dveh avtomobilov, ne more imeti nikakršnega stika. 6. Baterije proizvaja eksplozivnih plinov!Nositi zaščitna očala, ko nameščanje kablov, prepoved kajenja v bližini vozila. 7, če je baterija kisline v nenamerno uhajanje stik s kožo ali očmi, jih takoj sperite z vodo in se posvetovati z zdravnikom.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo