Na voljo: Na zalogi

Kitara Trak Ključavnice Večnamensko Trak, Sistem za Zaklepanje Kitara Trak Gumb 2PCS Trak Bloki Za Varnost In Zaščito Kitare

(0 Mnenja Strank)

€1.48 - €2.12

Sku: d311475

Kategorija: Glasbila

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Kitara Trak Ključavnice pridejo v črni, srebrni in zlato, in so primerni za oba električne kitare in basi.Imejte instrument stabilno in varno z našo trajno zaklene - preprosto privijte jih z izvijačem.

Specifikacije:

Ime: Zaklepanje Kitara Trak

Teža: 14 g o

Velikost izdelka: prosimo obrnite se na dobavitelja slike

Material: železo

Vrste nasvetov:

1. Zaradi razlogov, kot so monitor, barvna temperatura, kamere, svetloba okolice, in fotografske veščine, je lahko rahlo barvno razlike v slikah nekaterih proizvodov.Barva je odvisna dejanskega izdelka!

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlik, ki so posledica različne ročne meritve.

Seznam Vsebine:

1 vrečko*Kitaro Trak Ključavnice(2pcs)

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Več Uporablja: trak sponke in vratu pin lahko fit najbolj električne kitare in basi, in da bo vaše igranje bolj priročno, saj preprečuje nenamerno pade ali zdrsne.

2.Obilo Modelov Sklop: S temi kitara trak ključavnice, lahko izbirate med več barve, da se ujemajo z vašimi željami in kitaro slog.Ali vam je všeč črna, srebrno ali zlato, lahko najdete odlično prilegajo za svoj instrument.

3.Več možnosti uporabe: kot Nalašč za nastopov, studio posnetke in domače prakse, te kitare trak ključavnice zagotoviti stabilnost in varnost za vašo kitaro v katerokoli nastavitev.

4.Varno in Zanesljivo: Zgrajena do zadnjega z natančno obdelavo in poliranje, ti kitaro trak ključavnice so izdelane iz trpežne, visok kakovostni likalnik material, ki je anti-slip, anti-scratch, in anti-rja.Uživajte dolgotrajno uporabo brez skrbi vaš trak, ki prihajajo razveljaviti.

5.Namestitev je Enostavno: Ne potrebujete nobene druge dodatne opreme, samo ga zategnite z izvijačem in uživajte v predvajanju vaše kitare, brez skrbi, trak zgrešen.Enostavna montaža prihrani čas in energijo.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo