Na voljo: Na zalogi

Zložljiv Stol Za Kampiranje Na Prostem Vrt, Park En Leni Stol Naslonjalo Blazine Piknik Taborjenje Stol Zložljivi Zadnji Plaži Stol

(0 Mnenja Strank)

€19.24 - €34.97

Sku: d29957

Kategorija: Pohištvo

Oznake:

Specifikacije

  • Splošne Rabe: Pohištvo Na Prostem
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Posebno Rabo: Plaža Stol
  • Zložen: Da,
  • Z Ograje: no
  • Videz: Sodoben Slog
  • Material: Tkanine, Aluminij zlitine + Oxford krpo

Bullet Točk:

1.Visoko kakovostni material: iz visoko kakovostnega materiala, ta prenosni zložljivi stol je čvrst in vzdržljiv.Ima močne in odporne na obrabo 600 D Oxford krpo, ki lahko prenesejo na prostem pogoji

2.Barvita možnosti: Ali želite, prenosni zložljiv stol za kampiranje, ribolov, piknik, ali vse dejavnosti na prostem, si lahko izberete iz različnih barv, da ustrezajo vašim individualnim potrebam in bi svoj stol, bolj privlačna in lepa.

3.Pogosto se Uporabljajo: Ali želite uživati prosti čas balkoni, parki, zelenice, ali imajo piknike in drugih priložnostih, ta prenosni zložljivi stol se lahko uporablja v šotorih ali na prostem, da vam zagotavlja udobje in prikladnost.

4.Pena Polnilo: Pena polnilo za Stadion Sedežne Blazine naslonjalo dodaja več udobja in zagotavlja dobro sprostitev, in je dihanje naslonjalo, ki ne povzroča stuffiness in zagotavlja prijetno počutje

5.Preprost za Izvedbo: Ta prenosni zložljiv stol, je lahka teža in prihaja z vrečko za shranjevanje, tako ga lahko vzamete s seboj kamorkoli greste.Ali boste potrebovali sedež za kampiranje, ribolov, piknik ali vse dejavnosti na prostem, uporabite ga lahko kadarkoli s svojo zložljive modela.

Uživajte v prostem z naše folding taborjenje stoli.Podpira vaše telo, namestite stabilno in udobno z gobico, ki je napolnjena nazaj blazine.Izbirate pisane možnosti, ki ustreza vašemu slogu.Kot nalašč za balkoni, parki, zelenice, in še več.Zložljivi design za enostavno shranjevanje in prevoz.

Lastnosti:

Ime Izdelka: Prenosni Zložljiv Stol

Material: aluminij zlitine + Oxford krpo

Embalaža: opp

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam Izdelkov:

Prenosna zložljiva stol*1

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo