Na voljo: Na zalogi

Drainer Zložljiva Posoda Za Sušenje Stojalo Enostavno Čiščenje Trajne Praktične Tablice, Dom, Kuhinjo, 2 Stopnje Darila Retro Naravnega Bambusa Restavracija

(0 Mnenja Strank)

€3.98 - €5.68

Sku: d287208

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ta jed sušenje stojalo je narejeno iz visoko-kvalitetnih materialov in ima čisto, funkcionalno zasnovo.To lahko sprejme tako velike in majhne plošče, brez opravljanja števec prostor, zaradi česar je enostaven za shranjevanje.Poleg tega, pa je bolj trpežne in lažje čiščenje kot lesena stojala.Uživajte brez navlake kuhinja s to praktična rešitev za sušenje jedi.

Specifikacija:

Izdelek material: bambus

Izdelek teža: 950 g

Proizvod velikost: 47 cm*21,5 cm/18.5*8.46 cm

Paket Seznam:

Jed sušenje rack*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izbrani Material: iz naravnih visoke kakovosti bambusa z edinstveno zrnje in topli toni, naša jed sušenje rack je trajnostno možnost.Svoje trpežen material, odporen na rjavenje in deformacije, zagotavlja dolgotrajno uporabo.Uporabite ga z zaupanjem in dodajte pridih naravne čar, da vaše jedi in kuhinja.

2.Števec Prostor Ohranjevalnik: Imejte kuhinja organizirano in urejeno z našo jed sušenje rack, da je mogoče enostavno zložiti in shranjena proč, ob gor ne števec prostor.V prihodnosti je, ko morate suhe jedi in zložite nazaj gor za kompaktno shranjevanje.

3.Robustna Struktura: Zgrajen z natančnostjo, vsako komponento je varno pritrjen s trajno vijaki za dolgotrajno moč.Izdelani z eko-prijazni materiali, ta jed sušenje rack prinaša vrhunsko odpornost in udobje v primerjavi z les.

4.Enostaven za Namestitev: Uživate brez stresa skupščine postopek s tem jed sušenje rack je čista in funkcionalno zasnovo.Z lahkoto sestavili v nekaj minutah, se dopolnjuje vsako kuhinjo slog s praktično uporabnost.

5.Področje Uporabe: Ta jed sušenje rack lahko sprejme svoje velike in majhne plošče, ali ste sušenje pribora, posode, skodelice, ali loncev in ponev.Ima 16 ploščo reže na stopnje in 2 plasti, zaradi česar je pogosto uporabljajo za svoje potrebe.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo