Na voljo: Na zalogi

Roll Up Klavir Tipkovnico Zložljive Roke Roll Klavir 49 Tipke Strani Roll Klavir Za Začetnike, Otroke, Odrasle, Izobraževalne Igrače Za Dom

(0 Mnenja Strank)

€26.21 - €50.40

Sku: d280740

Kategorija: Glasbila

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Pokončni Klavir
  • Ljudje, Ki Se Uporablja: Začetnik

Praksi vaš klavir spretnosti kadarkoli in kjerkoli z našo Roll Up Klavir Mat!Prihaja s 6 demo pesmi, snemanje & predvajanje funkcija, 16-raven glasnosti.Neškodljiv, mehki, odporni na obrabo & trajnega materiala.Kot nalašč za začetnike.Super darilo za prijatelje, družino in otroci.

Specifikacija:

Material: silikon+ABS

Paket seznam:

Roll up Piano Tipkovnica*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Povzdignil Glasbeno Doživetje: Povzdignil svoje glasbene izkušnje s tem 49 ključ roll up klavir, ki ponujajo krog, čisto in melodične zvok.Featuring 16 vgrajeni zvokov, 10 ritma, in 6 demo pesmi, lahko preklapljate med mehke in ostre opombe, medtem ko učenje in igranje klasične skladbe.

2.Različne Funkcije: Uživajte igranje 49 tipke z 32-ravni ritem nadzor, 8 boben ritem sklopov, in 16-raven glasnosti.Izberete lahko tudi zapis in predvajanje glasbe, in varčevanje z energijo z avtomatskim spanja funkcijo.

3.Visoko-Kakovostna Tipkovnica: visoko kakovostni okolju prijazno silikonsko tipkovnico v naši 49 ključ roll up klavir proizvaja izjemne žive kakovost zvoka, ki omogoča, da se počutim kot pro pianist.Svojo mehko, trajne in odporne na obrabo design zagotavlja dolgotrajno uživanje.

4.Spustiti Izobraževanje: Ta 49 ključ roll up klavir prinaša izjemne sposobnosti z impresivno občutljivost in vrhunsko kakovost zvoka.Primeren za začetnike in strokovnjakom, zagotavlja različne tipkovnica zvoki in demo pesmi skupaj s snemanja in predvajanja.Idealna izobraževalne igrače, ki spodbuja ustvarjalnost pri otrocih vseh starosti.

5.Idealen Prisotni: Daj to 49 ključ roll up klavir kot posebno darilo za vaše otroke, prijatelje ali družine.To je tudi super darilo za rojstni dan, Božič in obiskov.Primeren za otroke nad 3 let, to roll up klavir je bolj privlačna za otroke, majhne velikosti, in enostaven za prevoz.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo