Na voljo: Na zalogi

Lesni Vijak Jewelers Držalo za Nakit, Izdelava Ročno Orodje Klin Objemka Dobro Poklicno Lesa Pinceta Lesa Benchwork Čeljusti M8W7

(0 Mnenja Strank)

€2.48 - €4.52

Sku: d28035

Kategorija: Umetnosti,Obrti & Šivanje

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta Izdelka: Les DIY Paket

1.Vsestranska Uporaba: lesene posnetek je ne le kot nalašč za gospodarstvo obroči, medtem ko jih nastavljate kamni ali carving, vendar pa se lahko uporablja tudi za različne druge nakit za izdelavo naloge, kot so čiščenje, kožo, in arhiviranje.

2.Visoko-kakovostni Materiali: Ta izdelek je narejen iz trpežne plastike in lesa, ki zagotavlja, da bo ostala zanesljiva za prihodnja leta.Poleg tega lesenega materiala daje tudi udoben oprijem za uporabnika.

3.Ne pušča Sledi: Zaradi mehke gume podloga na notranji zatič, da ne puščajo nobenih sledi ali praske na površini končal nakit.To pomeni, da vam ni treba skrbeti za poškodbe nakit, medtem ko ste delali na njej.

4.Enostaven za Uporabo: lesena posnetki so zelo preprosti za uporabo in bo poenostavil vaše nakit-čanja.Preprosto objemka in začeli delati.Njena kompaktna velikost in lahki, da je kot nalašč za uporabo na poti, preveč.

5.Dostopna Cena: lesene posnetek je idealno orodje za vse nakit za kavo, ali so si začetnik ali začinjeno profesionalni.S svojo ugodno ceno, ta izdelek ponuja popolno ravnovesje funkcionalnosti in cenovno dostopnost.

Ime izdelka: lesena posnetek

Izdelek material: plastika (črna), les

Velikost: 15*4 cm/ 5.91*znašala 1,57 palčni

Seznam: 1pcs*posnetek

Obvestilo:

Prosimo za razumevanje, da je barvno odstopanje se lahko razlikuje zaradi različnih nastavitve zaslona.

Zaradi ročnega merjenja, bo prišlo do nekaj napak, ki so normalni.

Če naletite na težave, nas o tem obvestite v najkrajšem možnem času, vam bomo najboljšo storitev in rešiti problem čim prej.Hvala, ker ste.

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo