Na voljo: Na zalogi

Vrata, Alarmi Za Varnost Doma Bazen Vrata, Alarmi Za Domača Vrata Senzorji Za Domov Obvezno Alarm Visoke Decibel Zvok Zamudo Alarm

(0 Mnenja Strank)

€3.00 - €8.33

Sku: d26368

Kategorija: Varnost In Zaščita

Oznake: vrata, alarmi

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Opisi:

1. Ta Vrata, Alarm vam omogoča, da izbirajo med zamudo in obvezne načine, odvisno od vaših potreb.V zamudo način, imate 10 sekund, da vnesete pravilne kode, preden alarm ugasne.V obvezno način, se alarm aktivira takoj, ko je odprl vrata.

2. Izberete lahko tudi med prijazen ding dong ali glasno visoko decibel alarm sound, da vas opozori, morebitne vsiljivce.Ta Vrata, Alarm, ki je enostaven za namestitev in delovanje, in to bo vaš dom varen in zanesljiv.

Specifikacije:

Ime Izdelka: Vrata, Alarm

Napajanje: dve bateriji AAA

Opozorilo decibelov: 130 decibelov zvok alarma

Čas pripravljenosti je približno dve leti

Vrata senzor velikost: o 90x42x15.5 mm/3.5" x 1.6" x 0,6"

Magnetni trak velikost: približno 45.2x13x12mm/1.7" x 0,5" x 0,5"

Izdelek material: ABS

Seznam Izdelkov:

1*Vrata Alarmni

Opombe:

Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zakasnitev Alarma: Vrata Opozarjanje lahko izključite tako, da preprosto reattaching gostiteljice in magnetni trak v 15 sekund ločitve.Ni potrebe, da se vnesite geslo ali pritisnite nobene tipke.

2.Pametno Opozorilo: ni važno, če so vrata zaprta.To Okno Alarm Senzor bo zvok za 30 sekund, takoj, ko je čutil na vdor.Ker se to lahko pove, če so vrata odprta ali ne, nikoli ne boste zamudili opozorilo.

3.Dobrodošli Opomnik: Vrata, Alarmi za Home Security je značilna močna funkcije, in zvok, ki prekine, ko gostitelja in magnetni trak zaprta.Ta način se uporablja predvsem za dobrodošlico opomnike.

4.Visoko Decibel Zvok Alarma: To Okno Alarma daje glasno 130dB zvok, ki lahko vas opozori in prestrašiti off vsiljivci, medtem ko je njegova nizka poraba zasnova zagotavlja do dveh let baterije.

5.Široka Uporaba: Ker Alarm za Vrata Pri Odpiranju se pogosto uporablja, je lahko široko uporablja v vrata, okna, sefi, omare in druge položaje, kar je zelo praktično.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo