Na voljo: Na zalogi

Dragulj Hladilnik Za Človeka Žogo Dragulj Hladilnik Avto Klimo Za Človeka Žogo Avto Klimatska Naprava Klimatska Naprava Cev Poleti Ali

(0 Mnenja Strank)

€8.06 - €16.11

Sku: d25493

Kategorija: Električna Oprema

Oznake:

Specifikacije

  • Notranji Premer: Radiator
  • Vrsta Materiala: Tkanine, Ojačana Cev S Termoplastično Izolacija
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Zunanji Premer: radiator
  • Debelina: Radiator

Opis:

1. Zelo Praktično: hladilnik lahko ponudimo svež zrak poleti ali toplega zraka v zimskem času, da se vaš avto sedež bolj udobno.

2. Pogosto se uporabljajo: Ta avto zraka vent extender zračni kanal lahko fit zraka vent vsakega vozila, ali je vozilo, SUV ali tovornjak.

3. Enostaven za uporabo: avto zraka vent extender lahko namestite v samo treh preprostih korakov, brez orodja ali strokovna znanja, ki so potrebna.

4. Nastavljiva Dolžina: hladilnik prezračevalni cevi lahko prosto spreminjate v dolžino, glede na vaše potrebe, ki se razteza od 12.6 centimetrov 33.7 cm, primerna za vas, da pošljete toplega in hladnega zraka za vsako lokacijo.

5. Bo priljubljena: Ta Dragulj hladilnik bo zelo priljubljeni poleti, lahko prinese hlad veliko ljudi.Prosimo, poskusite ta prvi.

Material: ABS

Velikost: 32 cm/12.6 cm

Raztegne 85 cm/33.46 cm

Slog: kot prikazano sliko

Seznam Vsebine: 1* Avto Klimatska Naprava Prezračevalni Cevi

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Udobno in Pametno Avtomobilski Sedež: Ta dragulj hladilnik za človeka, žogo je treba imeti za vaš avto.To naredi vaš sedež bolj udobno s spreminjanjem pretoka zraka glede na vreme.Ali je zima ali poletje, lahko vedno počutili udobno in pametno s to napravo.

2.Širok Spekter Uporabe: Ti Avto klima Vent Razširitve so izdelani s široko paleto aplikacij, ki so se sestali vaš različnih potreb v vsakodnevno uporabo, primeren za avtomobile, tovornjake, Suv, backseats, in še več.

3.Brez težav Namestitev Ni potrebno skrbeti za zapletene namestitve ali dodatno opremo.Ta dragulj hladilnik za človeka žogo pripisuje trdno in enostavno v 3 preprostih korakih.Samo sledite jasnim navodilom in izkušnje osvežujoč občutek.

4.Sprostite se in Razvajajte Kroglice Opis: Topel ali hladen zrak, ki ste jih izbrali.Ta dragulj hladilnik za človeka žogo pošlje na vaš kroglice, ki jih sprostitev in razvajanje.To se lahko prilagodi na katero koli lokacije, ki jih potrebujete, s svojo podaljša dolžino, ki gre iz 12.6 centimetrov 33.7 centimetrov, kar vam zagotavlja najbolj udobje in užitek.

5.Priljubljena z gonilniki: Naš dragulj hladilnik za človeka, žogo je treba imeti opremo za vožnjo v poletnih mesecih.To ohranja vaš nakit kul in udobno, preprečuje potenje in drgnjenja.Je enostaven za uporabo in diskreten, ki vam daje osvežujoč občutek ves dan.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo