Na voljo: Na zalogi

Knjiga Marker Zmaj Kul S Črno Sonce In Oblaki Na Polico Zaslon Okraski Za Božično Noč Čarovnic Zahvalni Dan Rojstni Dan

(0 Mnenja Strank)

€4.52 - €6.64

Sku: d25381

Kategorija: Šolske Potrebščine

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Prepustite v očarljivo izkušnjo branja z našo black dragon zaznamek.To smiselno in muhast zaznamek je zasnovan za tiste, ki radi berejo.Primerna za vse knjige in bralca, pa se ponaša zmerno debeline in naredi odličen dodatek v svojo zbirko.Naredite svoj čas, branje še bolj nepozabno s to edinstveno zaznamek.

Specifikacije:

Ime izdelka: zmaj zaznamek

Material: PLA

Velikost izdelka: o 17.5*6.5 cm | 6.89*2.59 palčni

Značilnosti: lepe in praktične

Uporaba: zaznamek, dekoracijo

Seznam Vsebine:

dragon zaznamek*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Navdihujoče Dodatek: Dodajanje dotikajte whimsy za svoje bralne izkušnje s to edinstveno zmaj zaznamek.Featuring design zgleduje po sonce in oblaki, bo povzdignil svoj branje v nove višave.

2.Nadgradili Trajnost: Izdelane iz vrhunske PLA materiala, to izvrstno zmaj zaznamek zagotavlja neprimerljivo gladkost in trajnost.Kot nalašč za bookworms, ki obožujejo pridihom domišljije v njihovo izkušnjo branja.To služi tudi kot dekorativni element, preveč.

3.Zaznamek Mora Imeti: vam Pomaga, da označite vaš najljubši poglavij, in okrasite vaš knjige z dragon zaznamek.Ta zaznamek, ki je primerna za vse knjige in bralca, ali ste uživali, fantasy, romance, ali skrivnost.

4.Primerna Velikost: Slip naš zmaj zaznamek v svoje knjige in nikoli ne izgubijo svoje mesto znova.Merjenje na 17.5*6.5*0.15 cm / 6.89 x 2.59 x 0.07 palcev, to je kot nalašč velikosti in debeline zaščititi vaše strani, medtem ko zagotavlja enostavno sledenje.

5.Funkcionalne Darilo: Presenečenje knjižni molj v vašem življenju s te edinstvene zmaj zaznamki.Izdelane z visoko kakovost materiala, vsak zaznamek, ki se ponaša podroben načrt, žive barve, in svoj poseben osebnost.Super za vse priložnosti, od rojstnih dni za počitnice.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo