Na voljo: Na zalogi

Rotatorne Manšete Podporo Naramnicami Rotatorne Manšete Naramnicami Mehko In Prilagodljivo Stiskanje Ramenski Naramnicami Darilo Za Moške, Ženske Starešine Prijatelji

(0 Mnenja Strank)

€9.96 - €14.23

Sku: d24830

Kategorija: Fitnes & Body Building

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Starost: Nad 13

To nastavljiv rotatorne manšete podporo naramnicami z mehko in udobno ramenski trak je idealen za tenis igralcem, ki iščejo za lajšanje nelagodje in še naprej igral s prijatelji.

Specifikacija:

Ime izdelka: Ramenski naramnicami

Teža izdelka: (pribl.)249g

Pakiranje velikost: (pribl.)25*17*3cm/9.84*6.69*1.18 palčni

Seznam Vsebine:

1* Ramenski Naramnicami Podporo

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Udobno Nositi: nastavljiv zaprtje ramo naramnicami zagotavlja enostaven vklop/izklop, medtem ko je ergonomska oblika in nastavljiv traku ponujajo udobno prileganje in svobodo gibanja, ki vam na podporo, ki jo potrebujete za nelagodje-brezplačno rami.

2.Lajšanje Nelagodje: Ta rami naramnicami funkcije za stiskanje ramen blazine, ki zmanjšajo otekanje ali toplo, lajšanje nelagodje, in fit ramenih različnih velikosti.

3.Raztegljiv Material: Ta rami naramnicami je izdelan iz lahkega in raztegljiv material, ki zagotavlja mehko in udobno ogrevanje zaščita za vaš poškodovane rame.Dobra elastičnost in koži prijaznih materialov, zagotovitev topel fit in preprečiti draženje.

4.Področje Uporabe: S svojo inovativno zasnovo, rami podporo je idealen za športnike, ki se ukvarjajo v različnih športih, kot so badminton, odbojka, košarka, tenis, in uteži.Deluje kot zaščitni ukrep za preprečevanje poškodb in aids hitrejše okrevanje.

5.Izjemno Darilo: Priti nazaj na pravo pot in uživajte v vaših dnevnih aktivnosti z ramo naramnicami.To praktično darilo je kot nalašč za moške, ženske, sodelavce, prijatelje in najdražje z ramo nelagodje.Ne pustite, nelagodje držite nazaj dlje.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo