Na voljo: Na zalogi

1 Kos na Prostem Sončne Luči 100Leds na Prostem Sončne Luči Black ABS Senzor Gibanja, 3 Razsvetljavo Načini

(0 Mnenja Strank)

€7.17 - €8.85

Sku: d247104

Kategorija: Zunanja Razsvetljava

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Je Svetil Vključeni: Da,
  • Certificiranje: NOBEN

Super Svetla Prostem Sončne Svetlobe: Naše sončne svetlobe, ki prihaja z 100 visoki kakovosti, ultra-bright Led, ki omogočajo pomembne svetlost 1500-2000LM.To je 2-3 krat svetlejša od navadnih luči, z le 25-50 Led.Kot nalašč za zagotavljanje osvetljenosti nižje lope, skednji, vhodna vrata, teraso, vrt, garaža, deck, vrt in še več.

3 Vsestranski Razsvetljavo Načinov: glede funkcije, svetlobni senzor način, ki se samodejno vklopi ob mraku in izklop ob zori; senzor gibanja način, ki aktivira s 100% svetlost ob zaznavanju gibanja in izklopi po 20 sekundah neaktivnosti, in tretji način, kjer je senzor gibanja, ohranja nizko svetlobe s 50% moči.Ti načini, da zadovolji vse vaše potrebe razsvetljave v različnih okoljih.

Enostavno, Ne-Udarec Namestitev in Nič Električne energije Fee: Z našim preprostim postopkom namestitve, vse, kar morate storiti je, da vijak bazo na katero koli steno, in naj sončne celice pretvarjajo sončno svetlobo v električno energijo.Paket vključuje vodoodporni trak za ne-udarec namestitev.Samo zagotoviti namestitev mesto dobiva dovolj sončne svetlobe.Uživali boste nič električne energije na račun vse leto.

Robusten in Vodotesen IP66 & Temperatura Strpni: Z IP66 nepremočljiva rating, naše sončne svetlobe prenese ekstremne vremenske razmere.Lahko deluje pri temperaturah od -5°C do 180°C, in vztrajali dež, sneg, zmrzal in visoko temperaturo.

Najlepša hvala: najlepša Hvala za vaš nakup

Barva:Črna

Material:ABS

Velikost:13.5x9.7x5.5 cm

Vsebina Paketa:

1 * sončne svetlobe

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo