Na voljo: Na zalogi

5Pcs Klin Oblikovan Okrogla Miza Placemats z Centerpiece Krog Mat Odporna proti Vročini Namizni Podstavki Stroj Praktično Kraj Mat

(0 Mnenja Strank)

€8.89 - €14.11

Sku: d2438

Kategorija: Kuhinja,Jedilnica & Bar

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Plastični
  • CN: Shanghai
  • Slog: Sodoben Slog
  • Oblika: Nepravilna

Popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!

Ime:Kraj Mat

Barva:Bela/Zlata/Kaki/Bež

Material:PVC

Število Kosov:5

Velikost:16.93"x11.81"

Priložnosti:Doma,V Kuhinji Opis Izdelka:

1. 5Pcs Okrogla Miza Placemats: Povečanje vaše večerje s tem sklopu pet okrogla miza placemats.Zasnovan tako, da dodate slog in funkcionalnost v tabelo nastavitev, se te placemats so popoln dodatek za vsak dom ali kuhinjo dekor.

2. Klin Oblikovan Kraj Mat z Centerpiece Krog Mat: Ti placemats funkcija edinstven klinasta oblika z centerpiece krog mat.Klin oblika omogoča enostavno namestitev okoli krožniki in pribor, medtem ko je krog mat doda dekorativni dotik na vaši mizi.Ustvarite elegantno in vabi jedilnico vzdušje s temi oko-lov placemats.

3. Praktično PVC Namizni Podstavki: Narejen iz kakovostnega PVC materiala, ti namizni podstavki so ne samo eleganten, temveč tudi praktično.Poleg tega so stroj, zaradi česar je enostaven za čiščenje in vzdrževanje za dolgotrajno uporabo.

4. Domači Kuhinji Pomembno: Te okrogle mize placemats so pomemben dodatek za vaš domači kuhinji.Zagotavljajo zaščitno pregrado proti madeže, madeže in praske, zagotavljanje tabela ostane v popolnem stanju.Ali za vsakdanje jedi ali posebnih priložnostih, ti placemats dodate dotik eleganco in funkcionalnost za vašo jedilnico.

5. Stroj: da lahko prenese visoke temperature brez upogibanja ali taljenje.Ko je čas za čiščenje, preprosto jih obrišite navzdol ali jih sperite pod tekočo vodo.Ti placemats so tako, da vzdržijo redno uporabo in ohranitev kakovosti skozi čas.

Paket Vključuje:

4*Klin Oblikovan Kraj Mat

1*Krogu Mestu Mat

Obvestilo:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-2 mm razlike zaradi ročnega merjenja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo