Na voljo: Na zalogi

6pcs silikonski Krmilnik za Igre Palčko Silikonski Prijemala Krmilnik Palec Prijemala Kritje Anti-Fingerprint Krmilnik za Igre Pribor

(0 Mnenja Strank)

€2.66 - €5.32

Sku: d23482

Kategorija: Igre In Oprema

Oznake:

Specifikacije

  • Vrsta: Igralne palice
  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Krmilnik Za Igre Palčko Prijemala
  • Jezik: Angleška različica
  • Paket: Da,
  • Združljiv Znamko/Model: PARE

Bullet Točk:

1.Silikonski Material: Izdelane iz odličnih silikona, naše palčko ročaji zagotavljajo izjemne igre natančnost z udobno anti-znoj in mehko anti-fingerprint funkcije.Varovanje in izboljšanje vaš krmilnik za nemoteno igrajo.

2.Zabavna in Elegantna: Naša Mačka Kremplji Palčko Prijemala so mora imeti za igralce, ki si želijo večjo zabavo in natančnost.Živahno vzorcev in barv dodajanje stilsko dotik, da se popolnoma ujema vaš slog igre, medtem ko povečanje nadzora ur udobno in razburljivo igranja.

3.Izboljšano Ravnanje: igra krmilnik palčko prijemala imela natančen dizajn, ki se popolnoma prilega na vaš thumbsticks, izboljšanje občutljivosti delovanja in odločanja vaši gibi, bolj gladko v igri.Prav tako preprečujejo prsti od zdrsa ali padca, ki vam daje boljšo igro izkušnje.

4.Hitro in brez Orodja, za Namestitev: Ti palčko prijemala lahko enostavno namesti na vaš krmilnik ročaj brez potrebe po kakršni koli orodja ali lepila, kar omogoča, da brez težav zamenjava ali čiščenje v vsakem trenutku.

5.Širok Obseg Uporabe: Presenečenje koli igralec s te lepe palčko ročaji, ki se sveti v temi.So povečan nadzor nad igro in povišani izkušnje.Kot nalašč za igro navdušence, ki želijo uživati v igro na noč.Idealen za rojstni dan darila, lepe počitnice darila, Božična darila, ki so zagotovljene, da bi vaše ljubljene občutek posebnega.

6. Bi igranje še bolj udobno z našo Krmilnik Palčko za Kritje!Natančno zasnovan tako, da poveča zabavna igra, ki naše pokrov omogoča igranja bolj natančno in prijetno.Enostaven za namestitev in featuring noč sijaj funkcijo, to je kot nalašč za igralce vseh ravneh.

Specifikacija:

Material: Silikon

Teža izdelka: približno 20 g

Barva: Svetlo vijolično (svetlobni), svetlo roza (svetlobni), pregledna (svetlobni), svetlo modra (svetlobni)

Seznam Vsebine:

6pcs* Krmilnik nazobčenje Zajema

Opomba:

1. Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo