Na voljo: Na zalogi

Mini Darning Loom Pralni DIY Oblačil, Šivanje Majhne Statve Majhne Mender Statve za Darning Stroj z Navodili Dodatki

(0 Mnenja Strank)

€7.40 - €11.56

Sku: d23243

Kategorija: Umetnosti,Obrti & Šivanje

Oznake:

Specifikacije

  • Vzorec Tipa: Oblačila
  • Številka Modela: Pletenje
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Plastični
  • Tema: /

Opis:

[Tkanje Pralni -Mala Snaps Specifier Tkanje Orodje] Ta naprava je sestavljena iz dveh delov: kovinske in lesene tablice s kavlji.Dele, ki so povezani z trpežne gume pasu.Mala tkane stroji lahko popravilo lukenj v oblačilih dobro, in lahko ustvari vzorce v načrt.Samo stretch tkanina na orodje, uporaba gumijaste pasove, da se določi tkanine in tkanine, nastavite meridian, in vezavi to.

[Pletenje strojno šivanje pomočnik] videz orodje je zelo ustvarjalni, kar lahko naredite za šivanje lažje in bolj priročno.Izbirate lahko katerokoli barvo ujemanje, da ustvarite edinstvene umetnin.Idealno umetniško tkanje in oblikovanje načrta.Bo služila več generacij.Kot idealno darilo za obrti.To je dobra izbira, da je za prijatelje ali družinske člane.To je lahko tudi spodbujanje otrokove ustvarjalnosti.

[Popravilo function], se naprava uporablja za popravilo majhne luknje v oblačilih, ki lahko ustvarijo različne vzorce pri oblikovanju.Obsežno popravilo se lahko zlahka.Umetnost ideale in oblikovanje načrtov.Videz mini je zelo ustvarjalni, in tkanje pralni lahko vaše delovanje lažje in bolj priročno.Lahko uporabite katero koli barvo, tako da boste lahko uporabili svoje ideje, da jo popravite.

[Tkanje pralni -idealno darilo] Ta tkanje pralni ploščo lahko ustvarite najlepše delo za obrt navdušence.Podarite prijatelju ali družino je dobra izbira.To je zelo primerna za gojenje otrok hands-on sposobnost, ki spodbuja koncentracijo.

Specifikacije:

Ime izdelka: mala tkanine stroj

Material: les, kovina

Velikost: kot je prikazano na sliki

Barva: kot je prikazano na sliki

Package Vključeni:1set majhne tkanine stroj

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 0.1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo