Na voljo: Na zalogi

Varjenje Magnet Objemka Magnetni Tleh Objemka Težka Varjenje Glavo Močno Nadgradnjo Varjenje Magnet Glavo SuctionWelding Ozemljitev

(0 Mnenja Strank)

€4.46 - €6.38

Sku: d23180

Kategorija: Avto Orodje Za Popravilo

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Električno ročno vrtanje

Magnetni Varjenje Glavo je koristno orodje za varjenje, kovinske palice z močno energijo.Preprosto popraviti glavo na palico in začne varjenje.Enostaven za prevoz okoli in uporabiti.

Specifikacije:

Ime: Magnetni Varjenje Podporo

Material: Kovina, PP

Teža: približno 150 g (dvojna nit, rep vstavljanje)

Pakiranje Velikost: približno 10*5*6 cm/3.94*1.97*2.39 palčni

Seznam Vsebine:

1* Magnetni Varjenje Podporo

Opombe:

Izdelek dimenzije/images so vse ročno izmerjene in sprejeti.Opravičujemo se za morebitne rahla odstopanja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Celovite Uporabe: Ta magnetni varjenje glavo je idealno orodje za varjenje ljubitelje.To ustreza varjenje različnih platformah in v drugih delovnih okoljih.Deluje tudi z mehansko vzdrževanje, kovinski drogovi, stebri, ograje, in še več.To je funkcionalna in prilagodljiva orodja za varjenje naloge.

2.Ponujajo Več Funkcij: Ta magnetni varjenje glavo je uporabno orodje, ki vam omogoča, da vara vozila telo ne škoduje površin.Ima zaščitno funkcijo in močan magnet, da bi varjenja varen in enostaven.

3.Moč: Ta magnetni varjenje glavo zunanja oblika 2 super sesalna skodelice, ki ustvarjajo trdne in stabilne temelje za varjenje.Zagotavlja nemoteno varjenje rezultate z zagotavljanjem zadostne kontaktne točke in močno energijo.

4.Preprosto in Hitro Varjenje: Popravek ozemljitev objemke na magnetni varjenje glavo in priključitev varnostnega žico, da varilec.To bo varjenje glavo enostaven za uporabo in vam omogoča, da postavite pravilno na večini površinah.

5.Enostavno Izvajanje: Ta magnetni varjenje glavo je lahek in majhen, tako da ga lahko nosite okoli z lahkoto.Prav tako zagotavlja varno mesto za posnetke in odpravlja potrebo za ozemljitev glavo, zaradi česar vaš varjenje deluje več učinkovito in varno.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo