Na voljo: Na zalogi

Univerzalni Voziček Večerja Ploščo Pladenj, Pribor Otrok Voziček Voziček Prigrizek Pladenj Jed Nastavljiv Armrest Držalo baby voziček

(0 Mnenja Strank)

€12.64 - €25.27

Sku: d22864

Kategorija: Mati & Otroci

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Plastični
  • Starostni Razpon: 25-36m
  • Vrsta: Nasloni za roke
  • Številka Modela: Voziček Večerja Ploščo

Bullet Točk:

1. Vzdržljiv in Prilagodljiv: univerzalni voziček večerja plošča je izdelana iz kovine in ABS, zaradi česar je močan in čvrst, ni enostavno deformirana, in je primerna za otroke različnih starosti.

2. Prilagodljiv guardrail naprave: Ta univerzalni voziček večerja ploščo lahko preprosto priložene krog jeklene cevi s premerom 1,5 do 1,7 cm (obseg 5-5.5 cm).Namestitev širina je nastavljiva od 32 do 37 cm.

3. Varnostne Straže: univerzalni voziček večerja ploščo je namestitev višina nad 4,7 cm, ki lahko vodijo otroke varno in jih varujejo pred padcem.Prav tako preprečuje, da bi otrok doseže voziček kolesa ali druge nevarne dele.

4. Priročno hrane pladenj: univerzalni voziček večerja ploščo je primerna za vašega otroka, da bi jedli ali igrajo, medtem ko ste na poti.To lahko enostavno pripnete na vsak voziček in držite živilo ali igrače za vaše malo otrok.

5. Enostavna Namestitev: Ni potrebe za kakršno koli druga orodja, preprosto namestite neposredno na voziček in enostavno spreminjanje ročaj pozicije ali čisto jedi.Ta univerzalni voziček večerja plošče je enostavno razstaviti in shranjevanje, ko ni v uporabi.

Descri p vanja:

Univerzalni Voziček Prigrizek Pladenj je treba imeti za starše, on-the-go.Svoje sturdy design zagotavlja, da ne bo enostavno preoblikovanje, medtem ko je tipka guardrail ohranja predmete varno v mesto.Z vgradnjo višine nad 4,7 cm, to lahko sprejme živilo ali igrače.Plus, to je enostavno razstaviti za šop trave-prost čiščenje.

Specifikacija:

1. Izdelek material: kovina, ABS

2. Izdelek teža: 300 g

3. Velikost izdelka: 42cm/16.5 v

Seznam:

univerzalni voziček večerja plošče*1

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo