Na voljo: Na zalogi

Kolo Stopala Ostali Pedal Prenosno Motorno Kolo Noge Zamenjava Večnamensko Kolo Motorja Stražar Footpegs Spredaj Stopala Kljukice Počiva

(0 Mnenja Strank)

€10.85 - €17.79

Sku: d22765

Kategorija: Notranjost Deli

Oznake:

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Iščete trajne stopala kljukice za vaš motocikel, go-kart, skuter ali kolo?Poglej ne dlje od naše visoko žilavost, zložljiva komplementa stopala kljukice.Featuring knurled anti-slip design in na voljo v črni, rdeči, titana, in še več, te kljukice so odličen dodatek za vsako vožnjo.

Specifikacije:

Ime: Motorno Kolo Stopala Ostalo

Material: Aluminij zlitine

Seznam Vsebine:

1 Par Motocikel Stopala Ostalo

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajno Kakovost: Izdelani z visoko kakovostjo aluminija zlitine materiali, ta motocikel stopala ostalo je izredno odporne na obrabo in trajne.Njegova izjemna kakovost izdelave zagotavlja, da prenese celo v najtežjih jahanje pogoji, medtem ko preostale škodo,-brezplačno in vodenje kolesarjev udobno s svojo visoko žilavost.

2.Nastavljiv Kota: Za enostavno shranjevanje in prenašanje, naš Motocikel Stopala Ostalo je mogoče zložiti in omejeno na 90 stopinj ali v "L" oblikovana določena država.Podpora palico zagotavlja varno prileganje, ne glede na konfiguracijo, ki omogoča vsestranskost v vsakem jahanje položaj.

3.Knurled Anti-Slip Design: Naš motocikel stopala ostali ponaša knurled anti-slip design, ki zagotavlja maksimalno potnikov varnost in udobje, hkrati pa preprečujejo zdrs ali poškodbe na kateri koli cesti: suho ali mokro.

4.Osebnostne Preference: Izberite stopala ostalo barvo, ki se ujema vaš motocikel in osebnosti iz naše ponudbe možnosti.Naše pisane in modi stopala sloni so na voljo v črni, rdeči, titana in več, ki zagotavljajo odlično prilegajo za vse motorno kolo model.Izkušnje udobno in prijetno vožnjo, medtem ko prikazuje vaš edinstven okus.

5.Različnih Aplikacij: Izkušnje udobno vožnjo z našimi Motocikel Stopala Počitek.To zagotavlja odlično podporo za noge, zagotavlja največjo stabilnost in oprijem, medtem ko jahanje.Univerzalni fit, zaradi česar je združljiv z različnimi vrstami motornih koles, karta, skiroji, kolesa itd.Kot nalašč za kolesarjenje entuzijasta in profesionalne športnike.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen

Podajte svojo oceno

Brezplačna dostava
Vse naloge, ki jih vsako državo
Hitro plačilo
100% Varno plačilo
Darilni bon
Zaslužiti vaš popust enostavno
24/7 Podpora
Hitro Podporo